5 stycken önskeinlägg.

Förra veckan frågade jag ju er om ni ville läsa om något speciellt och det kom in flera önskningar vilket såklart är väldigt roligt. Det är spännande och utmanande att skriva om ämnen som inte kommer som förslag från sig själv. Jag analyserar mig själv mer och kommer ofta på mig själv att ta upp funderingar kring flera dagar efteråt. Det sitter liksom kvar på ett annat sätt. Så fortsätt med att skicka in önskeinlägg, det är bara roligt.

Jag valde ut dessa fem ämnen att skriva av de som ni skickade in och dessa kommer dyka upp under de kommande veckorna.

  • ”När alla runtomkring skaffar förhållande och en person står ensam kvar. ”
  • ”Min syn på periodisk fasta.”
  • ”Min klädstil och acceptera att kläder sitter annorlunda.”
  • ”Hur jag och Calle träffades.”
  • ”Känslan av att befinna sig ett steg efter.”

Kram.

16

2 kommentarer

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *