Adrenalin, matupplevelser & träning på Madeira

Minns ni i våras när vi gick ut med ”Live a Little’ resan? Den hemliga destination som skulle avslöjas först när man stod på Arlanda. Den bokades av ett stort gäng härliga tjejer och vi såg framåt en spännande vecka på varmare breddgrader. Sen kom Corona och 90% av våra planera resor ställdes in. Men vi behöll den här med hopp om att det skulle lösa sig. Att det skulle gå. Och som det ser ut nu kommer det att gå. Vi åker. Vår partner, Apollo, uppdaterar oss flera gånger i veckan gällande status nere i Madeira och efter det senaste mötet beslutade vi tillsammans med teamet på Apollo att avslöja destinationen för att stilla oron och vara mer öppen i vår kommunikation desto närmare avresa vi kommer.

Pga just Corona har vi fått några avbokningar vilket öppnar upp för oss att erbjuda dessa platser till just dig.

Det är ett fantastiskt resmål med behagligt klimat, storslagen natur, de många vandringsmöjligheterna samt karga klippor ut mot det milsvida havet.

Något Madeira är känt för förutom vinet så är det bland annat för de många restauranger som har ett brett kulinariskt utbud och regionens starka fisketraditioner ger gott om alternativ för de som gillar fisk och skaldjur.

Veckan innehåller lite av allt. Det är dagliga aktiviteter (100 procent aktiv resa!), alltifrån renodlad träning till vandring men även lite mer adrenalinfyllda outdoor-aktiviteter. Vi kommer rå om oss själva i hotellets spa, dricka drinkar bland hippa små barer i små trånga gränder och springa längs en soluppgång som får det azurblåa havet att glittra. Det kommer finnas tid för egentid och avkoppling samt en uppsjö av både fria aktiviteter och aktiviteter som alla är med på. Hotellet har fantastiskt fin infinitypool ut mot havet, det finns gym och som sagt ett magiskt spa. Men det bästa om allt – ett fantastiskt gäng.

Är detta något för dig? Vill följa med? Klicka här för att komma till bokningen.

27

2 kommentarer

  1. Jag L Ä N G T A R !
    Skrev försiktigt in i veckoplaneringen på jobbet idag att jag förhoppningsvis är ledig 13-21/10. Inte riktigt vågat kolla upp hur statusen på resan är men blev löjligt nöjd i sinnet av att läsa detta nu 💛.

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *