Cykelbyxans comeback!

Kan vi ta ett par minuter och prata om cykelbyxor? Alltså inte som i shorts med vadderad padding i rumpan när man cyklar. Utan de tighta lite längre shortsen som går att styla i all oändlighet. 90-talet är helst klart en stark aktör under våren och sommaren 2019 och jag måste säga att det mottages med glädje av mig. Jag gillar att twista till min stil där min identitet inte placeras i något fack utan lever fritt, men även ibland kan härledas till något. Och cykelbyxan är ett sådant plagg för mig. Jag kan klä upp, eller ned, beroende på hur sportig jag vill vara.

Bär byxan som jag gör på bilden, denim på denim med sneakers och en magväska. Eller så kör man ett par enkla svarta (klicka!) med en t-shirt med hög polo, större kavaj och ett svarta pumps. Enkelt, stilrent och jäkligt snyggt. Man kan även låta cykelbyxan sticka ut genom att välja dem i leopard (klicka!) eller snakeprint (klicka!) med en lös vit t-shirt och ett par sandaler. Jag gillar även dessa (klicka!) från Arket. Tricket är att satsa på volym upptill!

Mina shorts (klick!) är från Weekday och har hög midja samt väldigt mycket stretch i jeanstyget. De är redan en favorit i garderoben.

Och glöm inte magväskan för guds skull – årets fulaste men coolaste accessoar!

11

6 kommentarer

  1. Haha, läser ikapp några inlägg och ser på översta bilden, i sista delen från resan, att du har dessa på dig. Tänker ”har hon cykelbyxor under skjortan?!” och minns klädseln på min båtluff för typ hundra år sedan. Ser också att de verkar vara i jeanstyg, funderar lite, och sedan kommer det här inlägget 🙂

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *