Fokus: Markerade bryn och bas.

Här kommer produkterna jag använder i denna sminkvideon jag postade på IGTV nyss.

Första steget är att rengöra ansiktet och då jag redan har rengjort en gång på morgonen så vill jag använda något lätt och skonsamt för huden. Jag gillar denna gelcleansern från Lernberger & Stafsing (Klick!). Efter det drar jag över ansiktet med min favorit glow-toner från Pixi (klick!) och återfuktar med denna (klick!) ansiktskrämen samt denna ögonkrämen (klick!) från Soap & Glory. På med denna MAGISKA olja från Clarins (Klick!) på mitt sår samt mina torra fnasiga läppar. Därefter är det dags för primer! Gillar denna matta från Fenty (klick!) med foundation från samma serie (Klick!). Den är relativt täckande men känns ändå lätt mot huden och smälter in bra. uppiggande concealer från Idun (Klick!) samt en mer täckande concealer för mitt hack på näsan från Inika (klick!) .

Dags för bryn. Använder Anastasia dip brow + browgel (klick!) vilket jag har gjort nu i snart 2 år. Gillar verkligen deras brynprodukter. Likaså gäller för rouge (klick!) och highlighter (klick!).

Avsluta med läppstift från MAC (klick!)

Voila!

24

5 kommentarer

  1. Hej, eftersom det blir en semester i Sverige i sommar är jag sugen att börja cykla! Kan inte du ge dina bästa tips för en nybörjare? Allt från vilken cykel som kan vara en bra start till typ annat som man behöver 👏

      1. Älsk på Canyons cyklar, har tre olika varav den senaste var det en del strul med men det har de löst hur smidigt och generöst som helst!🤩

        Och det var faktiskt via en googling på Canyon jag hittade till din blogg för nåt/några år sen apropå din fråga i tidigare inlägg.

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *