Friencation checkar in: Clarion Malmö Live.


Vilket välkomnande vi fick igår när vi checkade in på hotellet för vår Staycation som vi har i samarbete med Reebok Nordics och Clarion Live Malmö.  Jag och Louise skämtade om att är det såhär det känns att vara superstar så vill vi alltid vara det. Stort tack för det fina rummet högst upp med fantastisk vy ut över havet och såklart: bubblet med tillhörande snackskorg till. Den slank ner fortare än Louise plockar upp sin kamera när hon ser ett instamoment.

Men låt oss ta det från början, vi smygstartade vår helg med att åka ner en dag tidigare då det även om det ibland ser väldigt lyxigt och enkelt ut – är rätt mycket jobb att rodda event.

Efter att vi hade packat upp och kollat så allt hade kommit fram nere i lagret på hotellet gick vi en kort promenad (300 meter) bort till Malmö Saluhall som Emma som är vår kontakt på hotellet och även trogen Friendcation-deltagare tipsade om. Jag brukar ha rätt bra koll på Malmö då jag har bott här och ändå tycker jag är rätt bra påläst, men detta hade helt undgått mig. Skärpning på mig. Men jäklar vad glad jag är att vi ändå tog oss i kragen och gick dit även fast vi båda var trötta och mest ville lägga oss tidigt.

Saluhallen var riktigt fräsch med bra råvaror, sjyssta små restauranger och en skön vibe. Man ville liksom hänga där länge. Hade jag bott i Malmö hade detta lätt varit ett av mina favoritställen att exempelvis ta en fredagsaw ,en dejt på eller bara sätta sig med en bok, gott glas rött och titta på folk. Väldigt internationellt och pulserande – älskar´t!

 Idag är det alltså äntligen dags för vårt andra Staycation. (Vill ni läsa mer om vårt första som vi hade på The Winery Hotel kan ni göra det här.) Började dagen med att träna även om vi ska träna med tjejerna i eftermiddag så har jag ett träningsschema att följa, dock har jag och min coach en bra dialog och han anpassar min träning utifrån mitt liv och ej tvärtom – viktigt! Därefter åt vi en bättre frukost och har ägnat dagen åt att packa goodiebags och rodda med det sista inför incheckning av 30 taggade damer kl: 15:00.

Stort tack till Reebok Nordics, Olaplex, Original Mineral (O&M), NorrCompany, Clarion, Barebells & Vitamin Well för sponsring så vi kan ge tjejerna härliga och välfyllda goodiebags när de checkar in. Det betyder väldigt mycket. Skulle gärna vilja lägga upp lite bilder på produkterna redan nu meeeeeen vill inte spoila för mycket då jag vet att tjejerna är inne och läser här 😉

Vill ni följa vår helg kan ni göra det på stories eller på #FriendcationSE – kommer uppdatera mer där. Nu kommer de snart! YAY! Hej!

8

3 kommentarer

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *