Friendcation goes Staycation på Clarion Malmö Live x Reebok Nordics

Så var denna helgen över och jag sitter här hemma i soffan med ett leende på läpparna. Jag är mentalt bakfull av alla intryck och spänningar som har släppt för att få eventet att flyta och ge tjejerna en riktig drömhelg. Det är lite som att luften har gått ur mig och jag är faktiskt lite tom. Det är över och det enda jag vill göra är att göra om det igen, igen och igen. I nya städer, med fler härliga tjejer och med nya teman. Jag tror jag har funnit ännu en sak i livet som jag vill göra. För jag tror inte man är skapt att bara göra en grej, nej nej nej. Men mer om det i ett annat inlägg.

”Välkommen till Gunillas hälsomonter…” 😉

Men låt mig börja från början, eller rätta sagt, där jag slutade i gårdagens inlägg. Efter lite häng och jobb på rummet gick vi ner till lobbyn för att ställa upp våra goodiebags samt förbereda kläderna och lite välkomst-smoothies åt tjejerna var på ingång. Tur jag är så härlig i vanliga fall för min upphällning var verkligen inte det. Kladd överallt. Stackars Louise som fick stå och skämmas över treåringen som kladdade runt med blåbärsklet runt munnen.

När alla tjejer var incheckade och fått sina kläder så sprang vi snabbt upp för att byta om och mötte sedan upp Thor från Reebok Nordics Köpenhamn som skulle köra helgens första träningspass med oss. Anledningen till att vi valde att ta in Reebok Nordics Ambassadörer/tränare att träna oss och inte leda pass själv som tjejerna först trodde när de anmälde sig var för att jag helt enkelt tycker det är proffsigare när Reebok är en av huvudsponsorerna av eventet att ta in två tränare och det är ett grymt sätt att lyfta fram flera grymma ambassadörer från Reebok Nordics, i detta fall våra danska kollegor. Och såklart att själv kunna vara med och träna. Jag vill ju dela detta med tjejerna men även kunna filma/fotografera och dela med oss av träningen och vad som händer. Så detta var en liten extra suprise som mottogs väldigt väl av alla tjejerna och det var riktigt riktigt roligt att få köra ihop med både Thor och Michella som verkligen fick oss att svettas båda dagarna.

Tjejerna fick sig som sagt en glad överraskning när Thor presenterade sig och kickade igång uppvärmningen. Men jag tror att Thor var minst lika glad att få visa sina skills för 30 ubersnygga tjejer 😉

Vi hade en stor öppen yta i bortre änden av hotellet som vi härjade fritt på. Musiken dånade och blandades med höga skratt och hejjarop från tjejerna som verkligen gick ALL IN. Det gjorde liksom ingenting att vi inte hade en ”riktig” träningssal. Träning kan göras var som och hur som bara man har lite fantasi och vilja. Sen underlättar ju det såklart när man samarbetar med ett hotell som just har stora ytor att springa på, trappor att köra intervaller i och en till partner som kittar upp alla tjejer i snygga kläder att svettas i. Succé!

Efter träningen som höll på i ca 75 minuter var det fri lek fram tills lite efter sju då det serverades fördrink nere i lobbyn. Det var där och då – när alla tjejer var samlade och pratade om hur de hade hittat till gruppen, vad deras intryck var so far och all kärlek de gav tillbaka till oss och alla tjejer som var med jag insåg: detta händer verkligen. Jag tittade på Louise som stod med glansiga ögon och fullkomligt utstrålade sådan glädje och blev tvungen att själv blinka några extra gånger för att inte börja gråta. För mig är detta stort och helt fantastiskt att kunna umgås så lättsamt med människor jag aldrig annars hade träffat.

Såhär såg jag ut kvällen till ära.

Och såhär såg Louise ut när hon letade efter bra selfieljus i duschen.

Vid nio började smårätterna trilla in på The Eatery Social och detta var tyvärr den enda bilden jag tog från middagen. Vi hade så jäkla trevligt och maten var kanon. Perfekt med sharing-meny när man är många och vill sitta ett tag och bara fokusera på att prata och umgås.

Framåt midnatt rundande vi av kvällen med Espresso Martinis & Passion Pornstars drinkar uppe på Skybaren. Louise smet ner till sängs en halvtimme tidigare än mig men blev såklart ändå väckt av mig när jag inte hittade mitt kort och knackade skamset på dörren. Hehe, ops!

Klockan ringde 06:40 på söndagsmorgonen kändes det rejält i kroppen att jag hade tummat på sömnen och att dagen innan hade varit hektisk. Men det var bara att kasta lite kallvatten i ansiktet, dra på sig träningskläderna och möta upp Michella som stod redo i lobbyn. En halvtimme senare var musiken igång och tjejerna stod redo för att köra en timmes morgonträning.

Vi avslutade vår helg med en lång och välfylld frukostbuffé innan vi kramades hejdå och lovade varandra att ses snart igen. Några av tjejerna hade redan börjat äta frukost när vi kom ner då de hade beslutat sig att ta sovmorgon istället för att träna vilket såklart var helt okej. Man gör helt som man vill dessa helgerna och är med utifrån sin förmåga och hur man känner just där och då. Det viktigaste är att man känner sig delaktig på sitt sätt och att man lämnar med en bra känsla. Friendcation är en gemenskap som man sätter sin egna personliga prägel på vilket märks i gruppen då vi alla som är med har en väldigt öppen, varm och inbjudande ton.

Som jag skrev på Instagram så är jag så stolt över tjejerna som var med, några av dem åkte ända från Umeå och London för att vara med. Det är så jädra modigt att lämna sin comfortzone och komma helt själv till ett event. Att sedan träna och umgås med andra tjejer som man ej känner i 24h är extremt modigt men framförallt – SÅ JÄVLA COOLT!

Stort tack till Clarion Malmö Live & Reebok Nordics som var med och gjorde denna helgen möjlig. Och såklart till Louise, min partner som jag är så oerhört stolt över också. Och visst är hon snygg i sina Reebok Kläder? Kan även meddela att hon köttar burpees som en riktig crossfit-gudinna. Kanske ska döpa om sin reseblogg till fitnessbloggah? 😉

Tack tjejer – vi ses snart igen! 

12

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *