GODKÄND: Lic. PT & Lic. Träningsinstruktör.

Och där var jag klar med steg 3 och kan nu lägga till Lic. PT och Lic. Träningsinstruktör till mitt träningscv tillsammans med löpcoach och gyminstruktör.

Jag är så jädra glad att vara klar med denna delen och framförallt lättad. Jag har fått en del jobberbjudanden och har dragit mig för att inleda en närmre dialog på grund av att jag inte har haft min licens. Men nuså. Nu är jag klar. Och kommer i veckan uppdatera min hemsida med ytterligare en landningsida med priser och information om vad jag erbjuder för tjänster.

Jag är så nöjd med The Academy och jag ser framemot i höst när jag ska läsa steg 4 och 5 och då bli Lic. Kostrådgivare samt Hälsocoach.

Ska även ta 2 kurser på universitetet mot idrottsvetenskap och en fördjupande i psykologi.

Meeeeen hur oeeetrrrroligt gött är det inte att ha ytterligare ett ben att stå på nu OCH dessutom redan fått jobbförfrågningar?⁣⁣
⁣⁣
Hörde jag vin ikväll? Japp. Grattis till mig, till min grymma klass och tack till The Academy för grymma lärare.⁣⁣
⁣⁣
Hej! ⁣⁣

86

4 kommentarer

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *