Jag älskar att fylla år

Klänning med puffarm finns här

Vaknade av att det stökade i köket. Jag stängde ögonen igen och somnade om. En stund senare kände jag den bekanta smaken av våfflor och in kom L med våfflor, paket och kaffe. Jag älskar att känna mig som ett barn på mitt födelsedag. Jag älskar att fylla år. Jag älskar att ha min dag och maxa den med sånt jag tycker om. Det är vad födelsedagar is all about.

Nu är klockan snart 09.00 och jag ska göra mig iordning samt bege mig in till city för en kik på Schuterman. Det finns ett par loafers jag vill ha men är osäker på passformen. Så ska se om de har fått in dem. Vill ogärna beställa dyra presenter till mig själv online. Det är inte samma känsla. Man vill ju fysiskt ta I påsen. Få sin present inslagen. Ja men ni fattar. Därefter har jag lunchdejt med Agnes på Calle P följt av 90 min massage på Grand Hotel och eftermiddagsdrink(ar) på Nobis. Därefter äter jag och L middag på Spesso.

Pangdag åt en pangtjej.

Men vet ni vad det coolaste av allt är? Idag fyller jag inte bara år utan idag kommer även Ralph (Louise bebis) vilket betyder att vi kommer dela denna pangdagen ♡. Och! Första avsnittet av afterworkoutpodden (finns här!) släpptes imorse. HUR BRA DAG?

102

13 kommentarer

  1. STORT GRATTIS TILL DIG!

    ÄLSKAR att höra hur andra älskar sin dag precis som jag gör med min födelsedag. Känns ovanligt när man blir äldre, hur tråkigt?!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *