Låt oss presentera Sommarklubben!

Tänk dig att du vaknar av att solen lyser in genom fönstret. Kanske rakt på dig, kanske bara så att rummet du ligger i lyser upp så starkt att du inte kan somna om. Vilket du innerst inte vill. Det är tidigt, men det spelar ingen roll, det finns roligare saker på agendan än att sova. Du tassar upp, stänger av larmet som börjar tjuta och drar på dig shorts och en tröja. Kanske är du en sådan person som bara måste ha ditt morgonkaffe innan du ens slår upp ögonen ordentligt. Eller så föredrar du att dricka det i lugn och ro, för det är just det du vet att du snart kommer att få göra mycket snart. Ut genom dörren där du med solglasögonen på nästippen hoppar upp på din skrangliga cykel som med rasslande kedja väcker halva gatan. Du cyklar gata ner, svänger runt och tar dig genom stadsdelar och broar. Solen börjar värma dina bara ben och du känner hur en liten tunn svettstrimma letar sig ner längs ryggraden från nacken ditt hår värms upp av hjälmen. Snart framme. Du sneglar på klockan och ler nöjt när du ser att du har 10 minuter till godo. Perfekt för den där koppen på bryggan.

Morgonen inleds med yoga på bryggan där vi med solen och vattnet som närmsta sällskap börjar dagen på allra bästa sätt. Vi fortsätter sedan den känslan ut på vattnet där vi kajakar en timme innan vi slutligen beger oss tillbaka in till Melkers brygga där frukost och rykande färskt kaffe står uppdukat.

Det här är bara en av aktiviteterna som Sommarklubben kommer erbjuda. Men visst låter det bra? Vi vet. Det är det. För det är exakt så vi har börjat våra senaste helger.

Vi har hittat vårt häng för sommaren och vi vill såklart ha med er dit. Tillsammans med gänget på Paddla i Pampas vill vi göra sommaren lite roligare och få in ännu mer outdoor i våra liv. Vi kommer utgå från detta och bygga på sommarens aktiviteter med olika typer av event. Kanske drar vi och spelar Paddel. Kanske springer vi trail med mig i skogen. Eller så vandrar vi en tidig morgon och äter frukost på ett mysigt litet fik. Vem vet vad vi hittar på. Ni får helt enkelt hålla koll på våra Sociala Kanaler och såklart Friendcations FB sida.

Ni hittar Sommarklubbens Yoga och Kajak event här och Korv och Kajak AW här.

P.s Det finns dock ett krav – man måste vara medlem i Friendcation för att kunna delta. Vilket superenkelt. Man går bara med i gruppen. 🙂

Vi ses!

49

4 kommentarer

  1. Wow vad härligt det låter. Jag blir sugen på att skaffa Facebook bara för att kunna hänga med på den här typen av saker.

  2. Supermysigt och vilken fantastisk idé! Synd att jag inte bor i närheten … men oj vad kul ni kommer att ha! Kram!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *