Lite lätt offline

Igår var jag mentalt bakfull. Herregud så sliten jag var. Beslöt mig för att pausa sociala medier ett dygn för allas trevnad (har ju spammat sönder flödet från vår resa). Sov till halv åtta, tog en snabbdusch och tog sedan en promenad till läkaren för provtagning. Jag har haft lite struliga värden och hade ett återbesök i morse. Vid halv tio kom Ida hem till mig för att fota ett samarbete. Låt mig säga som såhär, det var det sista jag ville göra idag – ta ytterligare bilder på mig själv efter att ha spenderat en vecka av att ha mobil/kamera  uppe i högsta hugg och redigera bilder på mig själv varenda kväll. Jag är ärligt talat urless på att se mig själv på bild. Men, det måste göras och numera känner jag och Ida varandra väl och vet hur vi ska jobba för att vara effektiva. Det tog knappt timme och sen var vi klara. Hon är ett proffs och jag är så tacksam över att ha henne till hjälp.

Efter en stund vid mailen hoppade jag på tunnelbanan bort till Bank hotell där Mildh Pr höll lanseringslunch för Bagliora som Julia Forss och Jessica Lundström har startat. Märket som innehåller nutritionsbaserade produkter med antioxidanter, vitaminer, omega-fettsyror och prebiotika, alla med syfte att stärka, skydda samt balansera huden. Clean beauty kallar de sig, vi får väl se, jag ser framemot att testa produkterna och återkommer längre fram med vad jag tycker.

Kramades bland annat med Sandra, uppdaterade mig om livet med Damla och drog rövarhistorier från singellivet från en lite lätt suktande Sanja. Därefter promenerade jag hemåt igen för ett träningspass som gick förvånansvärt bra. Körde 1km + 3 x 2 km i 4.45 fart och därefter ett benpass med fokus baksida.

Ägnade resten av kvällen åt att skriva, packa flyttlådor och pausade sedan för att hänga med Elin som kom förbi på middag. Hade saknat henne något enormt.

Sen återgick jag till att skriva. Jag skrev och skrev och skrev.

Det var min torsdag och idag är det är det fredag (har grov fredagsfeeling) vilket betyder träning nu på morgonen, brynfix hos Felicia, ansiktsbehandling, jobbmöte med en ny samarbetspartner och därefter ska jag på afternoontea med ett gäng favoriter på Haymarket. Och så ska jag ju på middag och dricka rödpang. Ey ey ey!

Gott med helg. Den har jag sett framemot. Hej!

36

2 kommentarer

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *