Lunch på Hillenberg, nytt kontor, datorhaveri och pizzakväll

Vaknade med ett ryck vid halv fem imorse och kunde inte somna om. Slutade med att jag läste ikapp bloggar på telefonen och väntade in att L skulle börja vakna så jag kunde tassa upp och sätta på kaffet. Medan jag styrde med lite plock här hemma så stack L iväg och köpte bröd, ordnade smoothie och dukade sedan fram 3 tallrikar. 5 min senare stegade Louise in och överraskade med sin närvaro. Älskar dem. Och jag älskar att de planerar små överraskningar bakom ryggen på mig. Det är fint.

Framåt 10 drog jag iväg på pedikyr, drog av 2 telefonmöte och åkte sedan vidare till Stureplan där jag mötte upp Annie på Hillenberg för lunch. Svängde förbi gänget på Mildh Pr, tog en kaffe och hann med ett snabbt kik på lite av höst-nyheterna. Sedan blev det bråttom. Så bråttom att jag fick ta taxi bort till Vasastan.

Det var nämligen äntligen dags för att hämta nycklarna till mitt nya kontor samt ha avstämning med Maria som jag har jobbat med sedan början på året. Vår relation började med att hon anlitade mig och Louise för ett jobb och utvecklades sedan till vänskap, tightare samarbete och slutligen en idé om att gå in som projektansvarig på några timmar i veckan för mig under våren/sommaren.

Och nu flyttar jag in på Three by Ones / Neuws kontor tillsammans med bland annat Johan, Olof, Kalle och Maria. Vad som eventuellt ( håll tummarna för slutpitch nästa vecka) kan komma att hända är fortfarande för tidigt för mig att berätta här. Men jag hoppas att jag kan få dela med mig snart.

Det känns väldigt stort för mig att ha ett eget kontor att gå till. Att vara fri i mitt arbete men kunna ha en fast plats att få vara kreativ på. Det är en grym lokal med industrikänsla och alla som sitter där är riktigt inspirerande.

Men det bästa av allt är att nu slipper jag vara på mina grannars shitlist för alla bud som står utanför min dörr. De kan numera skickas direkt till kontoret. Bara det är en uppgradering i livet. Men också att ha ett ställe att bjuda in till aw på. Ta möten. Skapa content. Bli en del av ett team fast att jag är mitt egna brand. Det är fantastiskt.

Det enda som återstår nu är en dator. Min har checkat ut. BRA TIMING. Låt mig säga som såhär. Min tumme behöver rehab. Det är inte helt optimalt att skriva långa texter på telefonen.

Åter till min fredag. Drog hem vid 5 och möttes av L som stod i mitt kök. Kocken stod för charkisar, pizza och riktigt bra viner. Jag stod för…ja inte mycket. Sällskapet. Det är inte så bara när jag tänker efter. Speciellt inte när Louise och Alexandet kom efter en stund.

Som jag har saknat dem. ♡

123

3 kommentarer

  1. God morgon! Så kul att du är tillbaka i flödet. Dina riviga och inspirerande inlägg har saknats!! Grattis till kontorsplats och lycka till med allt du inte kan berätta om ännu. Ska bli spännande att följa 😃

  2. Booooom och Swica är tillbaka med detta driv pepp och otroliga engagemang!!! Ääääääälska att du är tillbaka! Du är den absolut bästa att följa på Instagram och du gör mig bara så glad i hela kroppen, och framför allt vilken energi du ger av ”bara” blogg och insta!
    Blir det någon träningsresa i vår!? Jag har tänkt unna mig en det efter ett riktigt jävla skitår och jag vill göra det med dig!! ❤️

    Kram på dig och ja en fantastisk helg!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *