Midsommarhelgen 2020

Jag fick fråga mig flera gånger under denna helgen om jag var med i en Pripps Blå reklam för jädrar vilken idyllisk helg vi har haft. Den innehöll allt och att vädret dessutom levererade förstklassig sommarvärme från början till slut gjorde inte saken sämre.

Detta var tredje året L firade tillsammans med familjen P & P. Och i år var även jag inbjuden vilket jag är oerhört tacksam för. Gästvänligheten som Johans familj visade utan att ens blinka var oerhört fin. Samma sak gäller Mia och Jesper. Ja allesammans, hela släkten, gjorde att man kände sig genast som en i gänget och vi hade två riktigt härliga dagar ute i Österskär.

Vi kom ut runt lunch på fredagen, korkade upp lite bubbel för att fira att Carros lägenhet hade blivit såld och samlades sedan allihopa för en panglunch som Mia hade styrt hop. Solen stekte på, västerbottenpajen smakade som guld och bubblet pirrade i halsen.

Det fanns absolut ingenting att klaga på.

Efter lunch var det dags för lekar, sol och bad. Sedan var det helt plötsligt kväll och dags för mat igen. Inget mig emot. Mellan badet och korvgrillningen spelade jag även mitt LIVS FÖRSTA OMGÅNG KUBB! Motståndslaget kommer hävda att de vann, men vi alla vet att tjejerna gjorde en utomordentlig bra omgång. Jag lyckades dessutom pricka 3 st fyrkanter. Vad heter det ens? Kuber? Kubbar?

Kvällen spenderades på bryggan framåt tolv gick vi upp till Johan och Sophies lilla hus där vi fortsatte med att snacka skit och dricka rödpang. Somnade vid halv två tillsammans med halva Sveriges myggfamilj på min kropp.

Lördagen spenderades med sommarprat, bad och glass i solen. Ingen tittade på klockan, vi låg och småslumrade på filtarna och det kändes som sommarlov. Ni vet sådär på riktigt som när man var liten. Åkte hemåt vid tio på kvällen och somnade så fort vi la oss i sängen. Ett gott tecken.

Söndagen började långsamt. Vi vaknade vid åtta, drack kaffe och låg kvar till tio. Såg två avsnitt av ”Normal people” som har träffat mig rakt i hjärtat. Vilket fantastisk serie och framförallt – vilken grym musik!

Åt ett gäng riskakor på stående fot, bytte om och drog därefter iväg genom Sumpan, upp mot Ursvik, runt och förbi Kista mot Järvafältet för att sedan svänga hemåt via Ursvik igen. Totalt sprungna kilometer: 20.5.

Klänning köpt utomlands, skor från Chloé och väska Gucci.

Tog igenom oss en timme hemma hos mig sen med ytterligare ett avsnitt innan jag var tvungen att göra mig i ordning för att möta upp Carro utanför Bank Hotel. Stina fyllde 30 år och vi var ett gäng som skulle överraska henne på takterrassen.

”HIPP HURRAAAA SUPRIIIIISE!” tjöt vi när hon entrade takterassen och det var så himla fint att se henne så överraskad. Hon förtjänar all kärlek.

Ett par timmar senare var jag hemma igen och blev överraskad med picnic. L hade handlat medan jag var iväg och ordnat pasta pesto samt färska bär med kanelvispad grädde. DRÖM. Jag jobbade, han låg och läste. Avslutade med mer efterrätt i soffan samt avslutade serien. Perfekt avslutning på kvällen. På helgen.

Tack alla inblandade för en magisk helg. Stort tack till familjen P och P för en grymt bra helg och otrolig gästvänlighet. Fantastiska människor rakt igenom. Jag är oerhört lyckligt lottad över att få ha vänner som Johan, Sophie, Stina och Carro x 2 i mitt liv. Men framförallt är jag väldigt lycklig över att ha L i mitt liv.

Tack. <387

2 kommentarer

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *