Mjölksyra och darrande ben.

Igår kväll mötte jag upp Sarah på Vici för en träningsdejt. Vi hade bestämt benpass, och trots mina något ömma ben bestämde jag mig för att köra på ändå. Jobbiga nu är att jag kommer lida av fruktansvärd träningsvärk 2 dagar framöver då jag redan nu känner hur det börjar göra ont i benen. Det positiva är att den där trötta ömheten från loppet har släppt lite. Jag antar att det är en win-win?

Vi började med att värma upp med 2 x 10 reps benböj med enbart stång. Sen gjorde vi 4 set med 10 reps på 40 – 50 – 60 – 60 kg. Därefter fortsatte vill hip thrusters med gummiband vilket vi körde 5 x 10 på. Redan här brände det något fruktansvärt  och vi fortsatte med 16 utfallsteg superset 20 raka KB mark. Fortsatte sedan med att plocka fram en hög box för negativa enbens step ups med superset goblet squats med KB. Avsluta benkalaset med 100 situps med boll och 100 sneda utfallssteg med klapp i mattan.

Nej hörrni, klockan är 06.05 och jag ska ner till Sats för ett snabbt träningspass innan jag fortsätter med att beta av min lista med jobb då jag tar semester resten av veckan. Frågan är hur jag ska låsa 5 km löpning nu när jag tänker efter. Tanken var först att köra på mina vanliga 10 km intervaller men då jag tror jag ger min kropp lite mer vila och halverar löpningen och avslutar med lite chins och armhävningar istället. Jag får se helt enkelt hur formen känns när jag väl ställer mig på bandet.

 Vad tycks om mina nya tights? De är från Areta kollektionen som har gjorts med Reebok Classics. Mums!

Got to go! Ha en fin dag, hej!

10

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *