Morgonen nere vid bryggan

Kan vi prata om min morgon? Herregud, tror jag nådde någon form av tacksamhetstopp där jag satt på bryggan och blev serverad kaffe och overnightoats med färska jordgubbar efter min simning av Viktoria.

Jag var på plats vid 08:30, simmade 45 minuter och möttes av sprudlande glad Viktoria som hade cyklat ner till Brunnsviken för att möta upp mig när jag var klar med simningen med frukost. Hur fint?

Så vi satt där sen i solen med fötterna i vattnet och njöt av att sommaren äntligen var här. Ah..svensk sommar. Absolut det bästa som finns! Och i eftermiddag åker jag dessutom ut till Sandhamn för att fira midsommar.

Jag är orimligt pepp.

Vi hörs!

0

4 kommentarer

 1. Åh vad härligt! Jag har också simmat ute, fast idag. Tycker fortfarande det är lite läskigt med simning ute, men antar att man lär sig.
  kram på dig!

 2. Hej Joanna! Jag är sugen på att börja simma och undrar därför lite saker.
  Vad är dina bästa tips för att börja simma?
  En annan fråga, när du simmar ute vad gör du av dina saker? Typ skor, plånbok, mobil osv? Har du med dig handduk och ombyte?

  En annan note, imorgon ryker håret och ska klippa inspirerat från dig förra sommarn. 😉 Ska bli så kul och skönt. Blir tredje gången jag klipper av mig håret. heheh.
  Kram!

  1. Hej Sandra!

   Vad roligt att du ska börja simma, helt rätt beslut! 🙂

   1. Mitt allra bästa tips är att faktiskt simma. Gör det till en vana, nöt meter efter meter och få hjälp med din teknik av någon kunnig!
   2. Jag simmar alltid med en uppblåsbar boj som även är vattentät.
   3. Nej, jag torkar på bryggan och cyklar/kör/går sedan hem i ett par shorts bara.

   Kul med håret – kör så det ryker! 🙂

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *