Onsdag

Vilken seg vecka jag har. Det händer inte mycket om man säger så. Jag kör mina sista pass inför helgens lopp, fikar med vänner och hänger hemma. När jag berättar om detta för bekanta så skrattar de åt mig och säger att det är så deras liv ser ut. Ja jaaaa suckar jag och blir trött på mig själv, för även om jag innerst inne vet att detta är bra för mig så blir jag lite rastlös och känner mig, tyvärr, en smula överflödig.

Nåväl, I-landsproblem.

Processed with VSCO with preset

Hur har dagen varit so far? Bra skulle jag säga. Det märks att det är semestertider. Startade med frukost på Pascal med Felicia som äntligen är tillbaka igen efter en vecka i Italien. Har saknat henne. Framåt nio begav jag mig bort till Bålsta för att plocka upp min cykel hos Canyon samt köra mitt sista ”ordentliga” pass inför helgen. Rullade 60 min zon 3 bort mot Krägga och tillbaka. Kändes bra. Benen är lite trötta från måndagens traillöp men annars kändes det (höll nästan på att skriva oroväckande) bra.

Hem, göra pannkakor, jobba en timme och här sitter jag nu. Om en timme drar jag ner till Hornsbergstrand för en halvtimmes sim tillsammans med Maria och Susanne. Sen får vi se vad jag hittar på.

Kul med sådan respons på gårdagens inlägg, älskar när ni kommenterar och delar era tankar. Kram på er!

7

2 kommentarer

  1. Jag tycker det är ganska skönt att ta det lite lugnt nu inför Jönköping. Idag har jag gjort ingenting och tryckt 3 påsar godis. 😊

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *