Pizzanight och Bootcamp

I samarbete med Resia Sverige

Resans absoluta höjdpunkt var sista kvällen, inte helt otippat då man tendera att vara helt avslappnad efter ett par dagars intensivt umgänge.

Stämningen låg liksom redan i luften när vi gick ner mot restaurangen. Vi var alla förväntansfulla, på vad kunde vi inte riktigt sätta fingret på, men vi kände någonstans that this was the night.

Fabbe med team hade ordnat ett fantastiskt bord med plockmat som vi under minglet nästintill slickade rent tallrikarna från och ur högtalarna spelades italienska klassiker. Klackarna slog mot det hårda stengolvet och utanför de stora fönsterna började solen gå ner i skydd av de höga träden nedanför vinfälten.

Efter en stund satte vi oss till bords och skålade. Sista kvällen hörrni – tänk så snabbt det har gått. Jag satt bredvid Daniella och Maria som kom att bli väldigt betydande personer för mig under resan. Samtalen överlappade varandra och ingen märkte nog riktigt att vinet gick åt och det hade blivit mörkt. Plötsligt befann sig halva gänget på golvet, bord hade flyttats och ett dansgolv hade trätt fram. Det var disco i Greve och tillslut dansade varenda en utav oss.

Jag trodde inte det skulle bli någon träning när jag 7 timmar senare vaknade och begav mig bort till olivlunden för att vänta in gänget. Jag hade förberett lite löpskolning, backintervaller och därefter en teamwod. Men tji fick jag. Mer än hälften kom och krigade sig igenom passet – vilka kämpar!

Det var en bra avslutning på resan. Alla var rätt trötta av alla intryck, mindre sömn än vanligt och ja, såklart även av vinet. Så att blåsa ut det sista med lite träning gjorde susen för bara ett par minuter efter att vi hade satt oss på planet så sov nästan varenda en av oss.

Stort tack till Resia Sverige, Terreno och såklart alla tjejer som var med. Utan er blir det inga resor. Tack Italien för denna gången – vi ser framemot nästa resa!


21

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *