Snapshots Hawaii & Air China

Här kommer lite fler bilder från våra 3 sista dagar på Hawaii. Vi hängde på Salt Pond Lake Beach, besökte ett kaffeplantage och tog en sista roadtripp till bland annat Opaeka Falls som ligger vid Wailua. En av dagarna hängde vi även enbart på hotellet då det var strålande sol och jag helt enkelt inte kunde förmå mig att göra någonting annat än att ligga och läsa samt dricka drinkar. Så då gjorde vi det. När kvällen kom så gick vi ut och åt en härlig middag på hotellets ena restaurang där vi lyckades (som vanligt) bli lite för berusade då det stod UNNA SAJ i pannan på oss. Härligt liv ändå, ingen ånger. Det är exakt så jag vill leva mitt liv på semestern. Ingen klocka, inga måsten, bara göra det vi e x a k t känner för stunden. Som att ta en drink för mycket, mentalt ställa in träningen dagen därpå och tassa hemåt fnissande genom hotellets trädgård.

Innan vi flög hem åt vi en magisk ramen i Honolulu som låg mittemot vårt hotell. Stället heter Marukame Udon och serverar sjukt bra brickmat. Det är enkelt, billigt och väldigt väldigt gott. Låt er inte avskräckas av kön som är ringlande lång, det går fort och det är väl värt att vänta 10-20 minuter på ett bord.

Vid 22:00 lördagen den 3:e december gick vår flight som tog ca 11.5 timmar till Peking med Air China vilket var förvånansvärt bra, deras business class var riktigt riktigt bra och jag sov mer än hälften av tiden. Därefter hade vi en riktig seg transit i Peking på ca 1.5 timme innan vi boardade Swiss som skulle ta oss till Zurich. Den flighten var inte lika bra som bland annat Asiana som vi flög med till Hawaii, men maten var bra och servicen var riktigt riktigt bra. Dock var sätena gamla, det märktes. Landade i Zurich 10:30 på måndag morgon och flög vidare till Stockholm vid 13:00. Vilket innebär att vi totalt missade söndagen. Den har liksom inte existerat för oss och vi har liksom upplevt måndags morgon 2 gånger då vi även landade i Peking då. Det är mindfuck på hög nivå då det är datumlinjen som ställer till det.

Det blev även så tydligt att Hawaii är så jädra långt bort. Fighten mellan Peking och Zurich tog oss liksom 11 timmar och då hade vi redan flugit 11.5 timme bara till Peking från Honolulu. Sjuka avstånd. Tur att vi gillar att flyga. Alltså, på en riktigt nördig nivå. Men det vet nu ju redan.

Titta in igen om 2-3 timmar – för då släpps en riktigt rolig nyhet. Kram på er!

2

2 kommentarer

 1. Det är ju lite dubbelt det där med att flyga i min värld. En del av mig tycker det är sjukt roligt, vad som är roligt vet jag inte. Men är ju lite av en egen värld där i flygplanet och man kan titta på massa spänannde människor och hur de agerar… 🙂

  Sedan tycker en del av mig att det är lite läskigt. Mest för att jag inte har någon kontroll OCH att jag väldigt lätt blir uttråkad… Film/serieutbudet är inte alltid det bästa heller tyvärr…. Men jag ser ändå alltid fram emot att flyga!
  Har blivit bättre med min ”rädsla” (tyckte det var extremt obehagligt för några år sedan!) har blivit bättre, tror det har och göra med att jag har blivit sjuk i luften men det gick bra tillslut. Trygghet!!

  Resan ser ut att ha varit MAGISK!!! Hade gärna följt med i väskan! 🙂

  1. Hej Elin!

   Testa att ladda ner massa serier offline på mobilen via Netflix eller Viaplay! 🙂 Asbra ”backup”.

   Haha. Ja, det är roligt att titta på folk, brukar jag med göra. Så intressant att studera hur andra människor är i vissa situationer. 🙂

   Resan var faaaantastisk! Kram

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *