ROBINSON 2021

Foto TV4/Linus Nilson

Ni hade rätt. Jajamän, det var ett gäng som inte riktigt köpte den där där digitala pausen i somras. Nog för att jag hade en rejäl telefonpaus, hängde i en skog och levde vildmarksliv. Men istället för Dalarna, som jag påstod att jag befann mig i, så var jag på en ö långt ute i Haparandas skärgård och spelade in den en ny säsong, denna gången på svensk mark, av Robinson.

Nu var det väldigt många, som trodde på mig och ni otroligt många som var genuint oroliga för mig. Ber om ursäkt för den lögnen och får kompensera genom att bjuda på en riktig rolig vår i rutan istället. Jag har ju hela tiden sagr att jag ska levla upp mitt outdoorgame. Sen att jag valde att göra det inför hela svenska folket var ju ett sätt att krydda till det hela.

Poppa popcorn och luta er tillbaka. Robinson 2021, ÄNTLIGEN kliver jag in. Jag, Lovisa, Dennis och Wrenkler kommer in och fyller på Lag nord/Syd så de äntligen blir fulländade.

Så egentligen kan man säga att det är idag det drar igång, for real.

P.s Min pressbild får 10 av 10 granar.

Hej!

110

9 kommentarer

  1. Haha, såg inte den komma =) var en av dem som var orolig istället – hade man ju kunnat skippa!
    Ska bli kul att följa detta äventyr!!

  2. FAAAAAN vad kul! Jag som tänkte ”pallar inte följa Robinson i år, det är så många avsnitt”, nu måste man ju göra det. Grymma du och HEJA DIG!

  3. Vad kul! Tänkte inte titta på Robinson för jag är inte så mycket för den sortens program men nu blir det åka av ändå´ rå.

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *