Tryggheten med en stark partner i ryggen

Imorgon är det äntligen dags igen. Då åker jag och Louise tillsammans med 18 tjejer från Friendcation till Toscana för 4 dagar på Terreno, ni vet – vingården vi var på förra året? Temat för resan är mat och vin men vi kommer hinna med en del annat också. Det får ni följa på min och Louise Instagram, allting kommer läggas upp som vanligt under #FriendcationSE.

Detta är en resa bokas via vår partner Resia. Vi har jobbat med dem i ett år nu och är väldigt stolta över att ha med dem. Resia hjälper till med flyg och hotell utomlands och de är en stark partner att ha vid sin sida, speciellt när det kommer till flyg. Vi är skyddade av paketreselagen, vilket man alltid är när man bokar via en resebyrå, och resorna håller hög nivå. Det är en form av kvalitetsstämpel för oss att jobba med en etablerad resebyrå. För varken jag eller Louise gör något halvdant och vill att de som åker med oss ska känna sig trygga. Man får inte glömma bort att detta är okänd och något skrämmande mark för några av tjejerna då man faktiskt stiger utanför sin comfortzone och reser med människor man aldrig har träffat.

Både jag och Louise älskar att göra research, planera resor och dela med oss. Det har vi gjort sedan vi var små. Tänk när och fjärran – där har ni oss. Resorna vi gör inrikes sköter vi helt på egen hand direkt med leverantörerna. Det är svinhäftigt och våra drömmar som små slår ju faktiskt in. Men som sagt, med Resia, där det inte blir en resa som säljs utan VÅR resa så är det en enorm trygghet att ha dem vid vår sida.Speciellt nu när det har varit oroligt med exempelvis flygstrejk. Vi har kunnat luta oss tillbaka och lita på att de har koll på läget för oss och tjejerna – vilket de såklart har haft. Det har inte varit några konstigheter, något som man inte är helt självklart om man bokar på egen hand, och speciellt för en gruppresa.

Vi är extra stolta över att Resa är den enda svenska resebyrån att erbjuda biocertifikat genom samarbete med Fly Green Fund. De jobbar mycket med hållbarhet och försöker hela tiden hålla sig ajour med olika typer av välgörenhetsprojekt och sociala projekt. Det uppskattar vi och tycker är viktigt.

Ser framemot att dra iväg med ett nytt gäng imorgon. Våra resor är väldigt speciella och att få göra detta tillsammans med min partner Louise är förbannat häftigt. Jag är stolt över oss och över vad Friendcation växer till.

Här och här kan ni läsa mer om Friendcation. Alla inlägg är dock inte helt överförda då det har strulat med filerna när jag flyttade bloggen från Metro. Men om någon vecka kommer alla inlägg finnas här på bloggen igen.

Italien, vi ses imorgon!

 

9

2 kommentarer

  1. Åh, vilka fantastiska resor ni ordnar! Skulle så gärna vilja haffa mig en plats på en av resorna. Det är just det, att våga, att stiga utanför min comfortzone. Det är inte helt lätt. Är jag för gammal, är jag för tråkig, är jag för ful (ja, alla som är med på bilderna från resorna ser så oerhört vackra och unika ut)? Men en dag kanske!

    Ni inspirerar verkligen!
    http://attlevasunt.se/restrender-och-resmonster

    1. Hej Jessica! Vilka fina ord. Jag hoppas verkligen att du någon gång vågar. Att du tar det steget och följer med, för jag lovar – du kommer aldrig att ångra dig.

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *