WAY OUT WEST // INTERFLORA // THE FLOWER EFFECT

I samarbete med Interflora 


I eftermiddag åker jag tillsammans med Interflora  ner till Göteborg som en av deras ambassadörer för en superhelg på Way Out West. Interflora kommer erbjuda möjligheten att binda sin egna krans av miljöcertifierade blommor och samt promota sin nya satsning Fång.

Jag är så jäkla pepp att åka ner och har en mycket gedigen lista på band jag vill se. Jag och Calle som också ska med ner har studerat lineup:en och schemalagt spelningarna ytterst noga. Det har varit detaljerade konferansmöten hemma runt köksbordet. På lördag ha vi styrt middag med Natali och hennes crew mellan London Grammars och Lana del Rays spelning. Kör eventuellt en avstickare till Port Du Soleil´s dagsfest också. Woah!

Jag hoppas vi ses i helgen! Kom förbi och säg hej, bind en krans och häng med oss. Det blir kul, jag lovar.

Hörs mer under helgen, kommer uppdatera massor på mina Instastories.

Ses, hej!

 

 

7

2 kommentarer

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *