10 punkter som berikar livet just nu

  1. Varje morgon 07:45 har jag tillsammans med Agnes och Johanna lett ett rum vid namn Friendcationpepp inne på Clubhouse. Den starten på morgonen har varit välbehövlig för många och jag är riktigt glad över att se hur antalet lyssnare och deltagare har ökat för varje dag som har gått.
  2. Min och Mayas podd släpptes i tisdags och även om det endast var ett introavsnitt på 20 minuter så har responsen varit oerhört positiv. På tisdag släpper vi avsnitt 1 och jag är så jäkla taggad. Det är ett grymt bra avsnitt – jag lovar.
  3. Jag får fortfarande kaffe på sängen varje morgon av min kille.
  4. Om mindre än vecka fyller jag år.
  5. Jag har utökat till två sovmorgnar i veckan.
  6. Signade ett stort ettårsavtal som jag får avslöja om ett par veckor.
  7. En av mina PT-kunder ringde mig igår och berättade att hon hade sprungit 5 km för första gången i hela sitt liv efter ett 8 veckors upplägg från mig.
  8. Beställde nytt skidställ igår.
  9. Vi har snart planerat klart alla Friendcation-resor för sommaren/hösten. Ser framemot att släppa dem.
  10. Ska träffa mamma om en stund. <3
98

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *