,

100 nya kvm

Dagarna går i ett just nu. Jag och Maria skrev på för en ny lokal vid Odenplan för två veckor sedan och har haft fullt upp med att beställa material, bestämma färg och ordna med nya möbler. I samband med detta håller en ny verksamhet på att formas och ska jag vara ärlig så känns det just nu som vi befinner oss i ett sprintlopp mot klockan.

Men jag antar att det är så det är. För inget går som man tror, eller som man planerar, det är sena leveranser, renovering tar alltid mer tid än vad man tror och samtidigt pockar annat jobb på ens uppmärksamhet.

Det är okej att det är körigt just nu. Så länge man har ett slutdatum för sprinten så kan man köra på. Om 2 veckor flyttar vi in helt och jag tror, eller nej, jag vet att det kommer bli riktigt riktigt bra.

Tills dess varvar jag kontorsfixet med att spela in roliga samarbeten, gästa youtube-serier och coacha onlinekunder. Och underhålla min egna tränings såklart. Den är viktigast.

Got to go, hörs snart igen!

P.s HUR feta är mina nya pjucks från Dr Martens?

Kram på er.

47

4 svar till “100 nya kvm”

  1. Jag ärlskar Dr Martens! Kan fortfarande inte fatta att jag har slängt mina gamla trotjänare en gång i tiden.

    Kul med ny lokal!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *