12 H LÖPNING PÅ NK TAKET I FÖRMÅN TILL BARNCANCERFONDEN

På fredag kommer jag springa 12 h på NK-taket till förmån för Barncancerfonden och min insamling kommer ligga öppen för alla som vill involvera sig. Här vet jag att många vill vara med och bidra på något sätt och jag är tacksam för allt. För varje engagemang bidrar till kampen mot cancer och jag vill genom rörelse och min plattform göra något på mitt sätt. Vill man vara med på något sätt så kan man dra ihop en egen löptur eller promenad. Spelar ingen roll vart man bor i landet. Man kan filma ett klipp som jag spelar upp. Man kan be sitt företag att skicka en donation och en hälsning.

Man kan kontakta Barncancerfonden (dma mig för kontakt) om man vill delta på ett mer omfattande sätt.Eventets hemsida: www.barncancerfonden.se/stafetten

Swishnummer: 123-456 60 89

Tagga: @joannaswica @barncancerfonden samt @runofhopesverigeHashtag: #runofhope2021 Tänk om vi alla rör på oss en timme på fredag och lägger 20 kr. Vilken enorm skillnad det kan göra. ♡

Är ni på och hjälper mig?

10

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *