Min helg i bilder

Min helg började med att jag checkade ut från skolan vid 19:00 och åkte mot Söder för en lugn fredagskväll hos L. Varken han eller jag var sugna på att dra ut och käka som vi har gjort majoriteten av fredagarna utan tog ett snabbt beslut om hemmamiddag och The Crown när vi insåg att det var Alla hjärtans dag. Men han hade, som den omtänksamma person han är, preppat ett litet kit med blommor, nytt nummer av Plaza Interiör, pepsi-max som han vet att jag är besatt av samt ett speciellt kort leopardprint då jag även är besatt av leopard. Vilket han diggar. Och det diggar jag med honom.

Jag blev strängt tillsagd att sätta mig ner, dricka ett glas rött och läsa min tidning medan han preppade middagen som bestod av pizza (såklart). Vägen till mitt hjärta ni vet. Pizza and wine forever and ever and everrr.

Sen satt vi där och snackade som vi brukar. Vi är bra på det. Prata om högt och lågt. En timme gick, två timmar gick och slutligen fick vi dra oss mot soffan och ett avsnitt där jag givetvis somnade efter 10 minuter. Jag heter då inte romantik i efternamn, det är ett som är säkert.

Så blev det lördag och ytterligare en dag i skolan. Blev serverad kaffe på sängen och sedan var dagen igång. Började 09:00 och slutade 18:00. Mellan genomgången av träning, muskelgrupper samt rörelseanalyser så tog jag och Ida lunchlöp runt sjöarna i Bromma. Jag piskade, hon vrålade. Det är lite så det funkar. Men runt kom vi.

Snabbdusch efter heldag i skolan och därefter direkt mot nästa happening vilket bestod av urtrevlig middag hos nya bekanta i Midsommarkransen som dessutom bjöd in till bröllop i sommar. Orimligt pepp på alla bröllop som kommer komma framöver.

Om jag var trött när jag vaknade i söndags? Men skoja inte. Ännu en heldag i skolan låg framför mig och jag kände mig inte överdrivet alert nej. Studier kopplat till praktisk inlärning tar mer på krafterna än man tror och det kändes av rejält dag tre. Vi är dock ett riktigt härligt gäng som har hittat varandra och det är riktigt roligt att lunchträna ihop, gå igenom övningar tillsammans och peppa upp varandra när det känns trögt på eftermiddagarna.

Framåt halv sex åkte jag bord till Elin som lagade älgfärsköttfärsås till mig och spenderade därefter en stund i hennes soffa. Vi skvallrade ikapp om vad som hade hänt i helgen och sen åkte jag vidare hem till L för serier och kli på ryggen. Som jag givetvis somnade ifrån då jag är jordens tröttaste människa. Stackarn umgås mer med mig just nu när jag sover (läs snarkar) än i vaket tillstånd. Tur man har andra kvalitéer att dra fram.

Det var den helgen. Nästa kommer se relativt likadan ut då jag fortsätter i plugget fre-sön. Hej på er!

62

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *