,

21:41

Kan vi prata om denna dagen? Har haft en underliggande frustration som har legat och grott, trots att jag egentligen mår bra och har haft en jäkligt bra dag. Men det var tre incidenter under dagen som nu har resulterat till att jag lite känner “vad fan är det som händer med mänskligheten?”

Det positiva är att när jag blir förbannad så blir jag effektiv. Så under kvällens workshop gällande pre-rehab för löpare kunde jag fokusera all min frustration för mänskligheten åt ett håll, nämligen att skärma av allt annat och helt fokusera på vad jag var där för. Vilket resulterade i att jag gick därifrån med en fulltankad kunskapsbank. Nu låter det som att jag annars inte koncentrerar mig eller inte lyssnar, vilket såklart inte är fallet, men jag tror ni förstår vad jag menar. Jag minns en gång när jag hade blivit orättvist behandlad av en gammal bekantskap och var mitt uppe i det, jag levererade som om jag var klonad på fem och hade ett IQ på en miljard de dagarna. Mitt förbannade jag plöjde fram som likt en bulldozer, det var till och med så att folk flyttade sig på Drottninggatan när jag spatserade fram och mötte dem med min blick.

Hade det varit för några år sedan hade jag vänt upp och ner på en av incidenterna. Bokstavligen. Men desto äldre ja har blivit, desto mer lugn har jag funnit i andras snedsteg. Ni vet när någon vevar och vevar, provocerad av att den andra personen bara står och tittar på med ett leende. Lite så, för ett par år sedan skulle jag nog varit den där vevande personen. Nu kan det i vissa situationer räcka med att personen som har gjort fel och betett sig som en rövhatt vet att jag vet vad den har gjort.

Förövrigt så har jag idag brutalt insett att jag är alldeles för bjussig i vissa situationer och kommer gå och lägga mig med en svag känsla av att vara utnyttjad. Det är aldrig roligt. Men nog väldigt bra för mig. En käftsmäll då och då håller mig på mattan. Precis som upp och nedgångar i träningen. Jag får tänka så.

Nu går jag och lägger mig. Imorgon är en ny dag. Då ska jag leverera löpning i världsklass, plugga teori och äta middag med två vänner jag tycker om. Hej på er.

0

2 svar till “21:41”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *