21:44

Har nått en ny nivå av tant. Ligger i min säng och googlar plädar då jag tycker det är lite kyligt på nätterna. Bredvid mig ligger en påse NK Mint som jag metodiskt äter ur med mina nygjorda naglar som går i en blodröd färg. Ansiktet är preppat med en sovmask från Lernberger Stafsing och fötterna är insmorda med olja efter dagens löpning.

Är jag 32 eller 62?

Svårt att utgöra just nu.

Nåja. Hur är läget annars med mig? Förutom att hela corona situationen försvårar mitt jobb något enormt, mitt köksbord fortfarande är på vift samt att badrumsrenoveringen just nu känns lika omöjlig som USAS president så är livet braaa. Jag djupandas flera gånger om dagen och tänker “det kan alltid vara värre”. Sen skrattar jag ett högt och galet skratt.

Kom även på precis att jag glömde att posta en “min helg i bilder” i måndags. Låt mig säga som såhär. Den var luuuugn. Jag var i skolan 9-18 hela helgen och däckade runt tio varje kväll. Drack ett glas rödplang med fina vänner i fredags samt åt middag på ett vietnamesiskt ställe på lördagen efter en snabb visit på Julias födelsedrink. Hann även med ett långpass. Men dagarna spenderades i skolan och det är en jädra tur att det är väldigt intressant och framförallt roligt att vara där – annars hade dagarna känts ooeeetroligt långa.

Imorgon ska jag få besök av 2 olika byggbolag, gå på pressevent, jobba med Maria, springa långpass med Jocke, fixa i lägenheten, köpa en dörrmatta samt jaga mitt köksbord. Ska även skicka iväg en text för korr inför en grej i höst samt förhoppningsvis träffa Felicia.

Blir en bra dag.

Hej!

53

3 svar till “21:44”

  1. Ingen större Corona-rädsla för egen del men vårt jobb blir lidande liksom för många andra. Det håller ett tag men en längre tid så blir det märkbart illa.

    Mitt största problem, eller snarare depp är att min höft krånglar så jag bör inte springa. Fast jag vill. Jag var ju på gång med maratonträningen och nu skiter det sig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *