Veckans träningslista V43

VECKANS PASS:
Måndag: VILA
Tisdag: Benpass.
Ons: 6 x 1 km tröskelintervaller.
Tors: Överkroppspass.
Fre: VILA

VECKANS TRÄNINGSKOMPIS:
L har varit ett ypperligt träningssällskap denna veckan.

VECKANS BÄSTA TRÄNING:
Jag måste ändå säga att intervallerna i onsdags gick väldigt bra. Jag hade bra tryck i steget och kände att jag hade mer att ge.

VECKANS TRÄNINGSLÅT:
Outkast – So fresh, so clean.

VECKANS MOTGÅNG:
Har nog ingen motgång riktigt denna veckan. Min rygg gör lite ont och jag måste gå och få lite knutor utmasserade men annars så är det all goood.

VECKANS REFLEKTION:
Min träning rullar på och jag stämde i veckan av med min coach Mattias om hur träningen ska läggas upp framöver. Han hjälper mig med min löpning och är GRYM på periodisering och hur jag ska tänka med att komplettera min andra träning med olika intervallpass. Speciellt nu när tävlingarna är inställda och det är lätt att hamna i ett sorts “mellanläge”. Då är det lätt att tappa motivationen och det är nog det som stressar mig mest just nu – att tappa glöden. Att bara harva på utan en plan. Men jag tänker att så länge man har en dialog och en plan framåt, även om den planen inte direkt är en plan med slutmål så har man även ett varför. Är jag flummig nu? Låter det konstigt? Vettefan hur jag ska förklara det riktigt. Men såhär: att vara medveten om den kommande tiden är också en plan. Låter det mer begripligt? Troligen inte. Äh.

VECKANS HELL YEAH:
Har köpt PT timmar åt mig själv som en boost för styrkelyften.

VECKANS HELGTRÄNING:
Lördag: HIIT-pass med fokus ben.
Söndag: 90 min lugn terränglöp.

VECKANS EXTRA:
Jäklar vad jag har promenerat denna veckan. Har gått minst 10.000 steg varje dag vilket känns kanon då det inte har känts superbra i ryggen eller i “hjärnan” av allt stillasittande datorjobb på sistonde.

33

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *