24 på Krusenbergs Herrgård

Min kille gillar inte födelsedagar. Han gillar heller inte presenter utan tycker att han har alltid han behöver i livet. Men då vi kompletterar varandra så bra så fick han såklart en riktigt pangpresent och 24 h staycation med extra allt på Krusenbergs Herrgård.

För är det något min kille är bra på förutom att inte vilja fylla år så är det att bli sådär urgulligt glad över att bli uppvaktad. Han skiner upp, rodnar och skuttar omkring som en liten ponny på grönbete. Och det älskar jag med honom. Hur han uppskattar saker och ting och hur roligt det är att ge honom saker och upplevelser (och som jag själv får ta del av såklart heh).

Krusenbergs Herrgård ligger ca 45 min norr om Stockholm mot Uppsala och är en fantastisk plats med vatten, böljande fält och skog precis runt husknuten. Vi anlände vid ett på dagen, tog en promenad runt den stora trädgården, ner till bryggan och tillbaka upp igen till huvudbyggnaden där vi drack äppelmimosas och tog in afternoontea. Fortsatte sedan med att ta en nap på rummet. Jag var helt förstörd efter morgondagens löpning en hektisk vecka så det tog inte många sekunder innan jag låg och snarkade.

Framåt fyra promenerade vi ner till sjön i badtofflor och badrock. Jag hade bokat in en timmes privat bastu med sjöutsikt åt oss och därefter en timmes anti-stress massage åt oss båda. Succé.

Kvällen, som numera börjar och slutar tidigt på grund av situationen vi befinner oss i blev väldigt lugn. Vi åt middag vid halv sju i huvudbyggnaden och jag låg och snarkade vid halv tio igen.

Morgonen spenderades med tidig frukost och låååååångt morgonmys i vår stora fluffiga säng. Kaffe, Robinson och naps. Mina favoritmorgnar med honom. Jag älskar oss. Helvete vad jag älskar oss. Honom.

Kan jag rekommendera Krusenbergs? Absolut. Oerhört bra service och fantastisk spa/bastudel. Vi kommer tillbaka. Jag har lovat Louise ett konfadygn här för oss (och Raffe).

Nej, mer kaffe och sängläge. Gäller att maxa den sena utcheckningen. Hej!

70

3 svar till “24 på Krusenbergs Herrgård”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *