HELGRECAP

Så var ännu en helg över och jag måste erkänna att jag blir lite lätt stressad över att tiden går så fort. Ullis 40-års fest har varit något vi alla har sett framemot men samtidigt något som har varit så långt fram. Men så vips, så var helgen här och jag insåg att om bara några veckor är det sommar och snart är den även över. Herregud. STOPP. Det går så fort och dagarna är fyllda med så mycket roligt att en vecka känns som en månad. Det är ytterst priviligerat och missförstå mig rätt, jag klagar inte. Men jag blir lite orolig över att kanterna suddas ut och att en dag vakna upp inte uppskatta allt. Att det ska bli blasé. Att dagarna helt plötsligt har flutit samman och jag bara gör. Förstår du hur jag menar? Jag vill inte sluta känna. Sluta känna euforin och glädjen över allt som är och sker. Men även tröttheten och energilösheten av allt som är. Jag behöver och vill ha alla delar.

Helgen var som jag tror du som läser härinne redan har förstått fylld till bredden av vänner, träning, kärlek och bubblor i höga glas. Men låt mig börja i rätt ände. Vi backar till fredag.

Mitt sista möte för dagen var med Emma min förläggare på Mondial Förlag. Vi gick igenom PR-planen för boken och jag fick äntligen hålla i mitt omslag. Nu är det inte långt kvar tjöt jag samtidigt som jag ringade in ett gäng datum i kalendern. I juni släpps förhandsbokning där alla som beställer får ett signerat ex av boken OCH en inbjudan till en riktigt rolig happening. av Därefter börjar en intensiv period med intevjuer och events kopplade till boken. Jag ska även sitta och signera böcker vilket känns så overkligt. Att jag dessutom fick ett litet wake-up call gällande intresset av boken gjorde mig ännu mer nervös. Vi satt och kollade datum för signering när jag vände mig om och frågade hur lång tid hon tror det kan ta att signera 100 böcker. Det blev helt tyst och sedan började hon skratta.

100 böcker? Lägg på en nolla. Minst. Då fick jag lätt panik. För jag inte riktigt räknat med att det faktiskt kommer säljas en del böcker. Eller, det har inte varit det primära fokuset. Men nu när införsäljningen är klar och det står klart vilka som har köpt in hur mycket blir det oerhört verkligt.

Efter mötet promenerade jag bort till Creme där jag satte mig och tog en snabb check av mail samt skickade ut lite helgpepp till några av mina coachingklienter. Framåt fem plingade Madde att hon var redo för en liten AW på Villa Dagmar. Trevligt att träffa Madde igen, men tyvärr så har både kvalitén och servicen tappat rejält sen de öppnade. Jag ogillar att känna att det enda jag betalar för är adressen, vilket det tyvärr känns där numera.

Kvällen avslutades med saffranpasta och tillsammans med Elin och Alexander. Jag tog en taxi hem vid 23.00, la en ansiktsmask och jobbade undan fram tills min framtida man raglade hem efter en ytterst lyckad skensexa.Lördagsmorgonen spenderades på gymmet. Jag sprang ett lugnt pass på ca 8 km och avslutade med bålstyrka. Därefter gick jag bort till Thelins för att handla frukost åt mig och L (som fortfarande låg och snarkade). Men inte länge till! Han trodde nämligen att vi skulle iväg på lunch. Ha! Tji fick han. Lägenheten stormades kort efter vi var klara med frukosten och sen var det bara för honom att gå på det igen. Denna gången med den riktiga svensexan. Tack och hej, sjöng jag glatt för mig själv medan jag låste dörren och tappade upp ett bad. Nu började en av mina favortstunder. Timmarna innan en fest. Ett glas vitt, långt bad och ännu längre prepp med smink, hår och val av kläder.

Resultatet blev? 10 av 10. Kläningen är från förra året och kommer från Lindex. Skorna köpte jag på Mango i Portugal, bäskan är ett vintagefynd och jackan är från Acne.

Framåt halv tre mötte jag upp resten av gänget utanför Champagnebaren vid Södra Teatern och sen var dagsfesten igång. Och det blev en riktigt lyckad dag, tyvärr tog jag knappt några bilder, men det är väl bra det, jag hade annat för mig. Som att ockupera dansgolvet exemplevis. Skrev till Louise runt elva-tiden när jag satt i en taxi på väg hem om jag officellt var gammal som åkte hem när alla drog vidare ut. Hon kontrade med at hon hade varit hemma hela kvällen och knaprat riskakor. Då kändes det lite bättre.

Söndag bestod av bloppis där jag sålde halva min garderob och spenderade därefter resten av dagen med att äta chips tillsammans med en högst sliten L i soffan.

Panghelg med pangvänner. Tack för det!

11

6 svar till “HELGRECAP”

  1. Om man ändå åkte hem vid 23-tiden..Var på 50-årsfest i lördags och raglade hem 06.00. Var inte människa igår.
    Pangsnygg outfit på dig!

  2. Outfiten är 10/10 (!!) och påminner mig om att klä sig mer i FÄRG och att hitta ett par klackar i neon! SNYGG!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *