,

ONSDAG 20:12

Vad gör man med all tid när man inte tränar? Nej, jag kan inte förstå hur folk har SÅ mycket tid över i sina liv. Dag 4 utan träning och jag märker hur en del av mig börjar bli mer och mer rastlös. Att jag kommer på mig själv att förvånat titta på klockan. Herregud vad mycket man hinner med och då har jag ändå tackat nej till 90% för att jag inte mår helt hundra. Jag har gjort det allra nödvändigaste idag. Okej, en tatuering på Mildhs PR dag kanske inte var det allra viktigaste på min agenda men jag hade vägarna förbi till mitt korrmöte för boken och ville verkligen säga hej till gänget. Och när Tintin tatuerar så vill man inte missa chansen. Han är grym.

Började dagen med sovmorgon efter att ha flyttat om ett möte till juni istället. Låg kvar och jobbade i sängen, vilade in i det sista och gjorde mig sedan i ordning för att fota kampanjsamarbete för Salomon. Hade 180 i puls efter 5 steg i löpsekvenserna och tänkte att det var höjden av ironi att spela in löpcontent när jag knappt kunde springa upprätt. Åkte hem, bytte om, åt en snabblunch med Laurenius och gick sedan förbi Mildh för att kolla in nyheterna samt tatuera mig (hehe). Näst sista punkten på agendan var möte gällande boken för att sätta de sista bilderna. Därefter mötte jag upp Elina för ett snabbdejt på Redgerts event på Pontonen. Vi hade egentligen middag inbokad idag efter eventet men av förklarliga skäl bokade vi om, men vi fick ändå en liten dejt tillsammans och det är det som betyder något. Det var längesedan vi sågs och ibland räcker en timme för ens vänskap när livet i övrigt går i 190.

Kjol T-shirt – Boots från Jeffrey Cambell – Väska Stand Studio.

Nu är jag hemma och ska alldeles strax lägga mig i sängen. Jag har två coachmail som jag ska svara på innan jag stänger ingen helt, sen är det pyjamas, netflix och glass med siktet inställt på att släcka lampan innan klockan slår 22:00. Min röst börjar bli bättre men är fortfarande hängig och oerhört energilös. Där fick jag som för två veckor sedan skröt hejvilt om att “jag blir aaaaaldrig sjuk.”.

Så går det när man har hybris.

Hej!

12

2 svar till “ONSDAG 20:12”

  1. Äääälskar att du börjat blogga igen!!! Trycker hjärta på varenda text men de försvinner. Vill bara att du ska veta det, och att alla dina blogginlägg uppskattas!!!

  2. Jag tränade inte på två veckor pga covid vända två. Inte sängliggande men halsont och rethosta som inte ville ge med sig. Det var en lång paus det men tid hade jag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *