FREDAG

Jag är tillbaka på kontoret, med en liten avstickare för att fixa naglarna på lunchen, men annars så har jag suttit vid vårt lilla bort prick hela dagen och gått igenom mail, avstämningar med coachingkunder och haft överlämning med Fanny som gjorde sin sista dag hos mig idag. Det har varit otroligt skönt att ha henne på halvtid under dessa månaderna men var sak har sin tid och nu kör jag utan assistent/koordinator. Den mest hektiska perioden är över och jag har fått lite nya CV:n samt förfrågningar, så får se framåt hur jag gör. Det är svårare än vad man tror med att ta in någon till ett jobb som detta. Men vi har även en praktikant som börjar hos oss på Friendcation i november vilket är oerhört roligt.

Om en liten stund ska jag promenera hemåt, jag tänker att går hem från Odenplan till Sundbyberg. Därefter ska jag ta tag i min garderob. Det är så mycket som behöver rensas ut, jag ska sälja av en drös med kläder och skor samt sortera ut sommargarderoben. Ett projekt som kommer sträcka sig under helgen. Men söndag är deadline, då ska garderoben vara ON POINT. Fan, jag drar mig för att göra det. Tycker inte det är roligt överhuvudtaget, efteråt däremot, det är en fröjd.

Just ja, imorgon springer jag halvmaran med Alexander (L ska också med), har nog aldrig känt mig så “avmätt” inför ett lopp. Känns som att jag ska ut och jogga med en kompis. Vilket jag iofs ska.

Ha en fin fredag,

35

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *