28 september

Det börjar bli kallt i luften. Jag konstaterade det när jag promenerade till kontoret i morse. Jag hade på mig min nya kappa och noterade att jag huttrade till. Vid den här tidpunkten förra året höll jag på att sälja lägenheten på Kungsholmen och kände ingen kyla. Ingen värme heller för den delen. Jag var nog fortfarande rätt avtrubbad från sommaren. Det är lustigt det där. Hur ett år kan gå och man passerar samma övergångsställe med en helt annan känsla i kroppen. Som om det vore tio år och inte ett emellan.

Hur som helst. Några av er noterade att det är lite lugnare här på bloggen. Jag har haft 2 hektiska veckor och fått prioritera bort skrivandet. Jag älskar att skriva men när jag måste stressa in det så blir det inte bra. Jag vill kunna sitta i lugn och ro, det är då det blir som bäst. Och det tror jag också ni märker.

Det börjar dock lätta nu och jag ser framemot att börja uppdatera mer här inne. Jag hoppas ni också ser framemot det. Jag uppskattar era kommentarer så mycket.

Ska fortsätta jobba på här nu, har 4 st PT-upplägg att skriva samt en text att redigera för ett frilansuppdrag jag har. Sen ska jag vara kanelbulle-jury. DET ser jag framemot.

Hej sålänge,

92

7 svar till “28 september”

 1. Mycket intressant inlägg idag på Instagram om rädslan för att släppa/minska på löpningen/cykling till förmån för styrka. Så igenkännande! Tänker varje år på hösten att jag måste börja satsa på mer muskelstyrka. Men är så rädd att tappa det jag byggt upp på löpningen. Så… Hur mycket vågar man släppa? Cyklingen är ju inte så svårt att ha lite uppehåll men när det gäller löpning så måste den ju underhållas. Hur mycket räcker? Satsa på två gånger i veckan? Och kortare pass med intervaller?
  GÄRNA ett inlägg om detta ?

  • Du får mer än gärna kontakta mig för perosnlig coachning. Har en del kunder med just det dilemmat. 🙂

 2. …men även hur 10 underbara år kan kännas som ett <3
  Ja tack till mer inlägg även här, men vi förstår att du har annat 🙂

 3. Det här med covid och influensers, ser du det som bekymmersamt? Förstår att man måste synas osv men att man går på mingel med folk man inte vanligtvis hänger med, är det rimligt? Såg bilderna på din insta från Bingos fest och det känns som att inga regler följs när ni står upp och minglar loss, vad hände med bordsservering osv? Det är bara deppigt att se för alla som kämpar dagligen. Förstår att folk inte vill begränsa sina liv och förstår att säker du även gjort uppoffringar, vet att du skrivit om det tidigare, men varför känner ni (ja jag klumpar ihop er) att ni måste dokumentera när ni hänger nära i grupp? Nu har vi ju också nya rekommendationer om att träna utomhus, då känns mingel med massa folk faktiskt lite olustigt 🙁

  • Jag kan kan inte svara för andra, även om du klumpar ihop oss, men man gör vad man kan och vi stod 90% av tiden utomhus på hans fest. Sen gör man inte allt perfekt och missar ibland. Influenser eller ej. Vi är trots allt vanliga människor.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *