3 NYA RESOR SLÄPPS!

Det är oerhört pirrigt och lite…hur ska jag förklara det, konstigt (?) att släppa en resa som vi inte är med på. Men det är ett nödvändigt och framförallt BRA steg för oss att göra. Det är inte hållbart i längden, varken för oss eller för bolaget då vi vill skala upp. Friendcation är mer än bara ett community, vi jobbar med events, resor och fungerar som en liten mediabyrå. Och detta vill vi utveckla. Vi vill skapa ett fylligare community och jobba långsiktigt med olika typer av uppdrag. Vi kommer aldrig släppa resorna, men vi kommer att göra dem ännu bättre och framförallt – göra dem bredare.

MARS: FRIENDCATION PLAYITAS FT. GATTI/IDA
I mars kommer Ida och Gatti, våra två nya Friendcation-coacher leda sin allra första resa till Playitas Resort. Det blir som en vanlig Friendcationresa med träning och gemenskap men fokuset kommer ligga på wellness/mindfullness. Det är ett bra insteg om man exempelvis vill testa på en Friendcationresa men ändå vill göra saker på egen hand. Våra coacher är grymt duktiga och kommer leda både gruppträning och yoga, sen kommer det finnas ett dussintals aktiviteter att välja mellan på plats också. Det finns löpbana, hike/trail -stigar och mängder av klasser att välja mellan. Ni bor på Apollo Sports-hotellet Playitas Resort och väljer själv hur mycket eller lite du vill träna. Vill du bara jobba på brännan eller kanske dra ihop ett gäng på Padel så gör du det. Det finns något för alla. Vill du inte vara med på de fasta träningspassen så finns det ett gediget sportprogram att välja ifrån. 

Resan finns här att boka här.


MAJ: FRIENDCATION SURF BALEAL

Vi gör om succén och åker tillbaka till Portugal, Baleal på surf/träningsresa. Vi kommer tillsammans med Magnus & friends Surfcamp skapa en oförglömlig vecka där surfen kommer stå i fokus, oavsett nivå. Morgonen kommer börja med morgonyoga i soluppgången och avslutas med en ny aktivitet till solnedgången. Kanske är det just här du hänger med på ett av mina löpturer? När vi inte surfar eller tränar så kommer vi dra iväg på utflykter. Louise har scoutat surfhak och bästa restaurangerna, samt att vi på Magnus & Friends har stenkoll på solnedgångsspottar och vart musiken spelas. Baleal är en magisk liten kustpärla som inte går att beskrivas, utan måste upplevas. Som alltid kommer det finnas något för alla, men denna resan är perfekt för dig som vill lära dig att surfa samt fila på dina kunskaper. Vi bor tillsammans i ljusa och fräscha surfvillor med fullt utrustade kök bara ett stenkast från havet. Villorna har trevliga uteplatser och gemensamma utrymmen som lockar till härligt socialt, skönt häng både innan och efter surfpassen!

Resan finns att boka här.JUNI: FRIENDCATION PORTO MYRINA

Vi bor på Apollo Sports-hotellet Porto Myrina – powered by Playitas och kommer bland annat att erbjuda skräddarsydda träningspass ledda av mig. Det kommer vara Sports All Inclusive för en mängd olika aktiviteter och träningspass som finns på hotellet. Du väljer själv hur mycket eller lite du vill träna. Vill man bara jobba på brännan eller kanske dra ihop ett gäng på Padel så gör man det. Det finns något för alla och vi gör det tillsammans eller på egen hand, du bestämmer! Vill du starta morgonen i en solhälsning med havet som utsikt kan man göra det. Helt nybyggd Crossfitbox, padelbanor, vattensporter, cardio, cykeluthyrning – you name it. Det mesta finns och vi ser detta som ett perfekt tillfälle att kombinera dagarna med både hård träning, aktiviteter, utflykter och att bara få njuta av värme, miljöombyte och gott sällskap.

Se det här som ett sätt att kliva utanför boxen och ge dig själv en möjlighet och chans att testa på nya aktiviteter och träffa nya människor. Våga ge dig hän och framförallt – våga göra något för dig själv. Denna resan blev en stor succé förra året och det kommer vara högt tryck även i år, så var snabb på bokningsknappen.

Resan finns att boka här.

Förutom dessa så släpper vi skidresa till Norge och för dig som vill åka en lite längre resa så finns det 2 platser kvar på vår skidresa ner till alperna. Ni hittar den här. Fruktansvärt roligt med alperna, det säger sig själv.

Nu åter till resan vi är på nu, det är en fullspäckad dag, precis som vi gillar det.

12

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *