3 x Swica

God kväll, hur mår du som läser detta? Kanske har du precis som mig precis kommit hem från en middag? Eller har du kanske varit och tränat? Kanske sitter du kvar på jobbet eller så ligger du redan i sängen med ett avsnitt av Game of Thrones. Såg det förövrigt igår och utan att spola för mycket, HERRJÄVLAR! Äntligen lite jävla female balls!

Jag mår i alla fall bra. Vaknade tidigt i morse och drog till Kronobergsbadet för 45 minuters distans. Stack sedan hem för att jobba två timmar, hade avstämning med min coach (nytt träningsblock startar på torsdag) och skulle därefter ha löp-coachning men det blev flyttat till en annan dag. Synd, men passade egentligen väldigt bra då jag ändå hade väldigt tight om tid då jag skulle möta upp min mamma och syster som ska spendera tre dagar häruppe. Jag, mamma och syrran ska hänga för första gången bara vi på väldigt länge. Det kan gå hur som helst. Tänk er 3 st versioner av Swica. Sen kan ni gånga det med 100 och då förstår ni explosionen av karaktärer.

Vi har dock haft en jäkligt trevlig dag. Började med att checka in på hotellet och tog därefter lunch på Kitchen and Table på Kungsholmen då det låg på väg hem till mig och jag älskar deras Urban Garden sallad. Har blivit tjenis med personalen där med då jag brukar sitta och jobba där. Bra med stammishäng. Gillar det.

Mamma hade dock ett mission direkt när hon steg av flygbussen vilket var att hitta systembolaget. Ja, alltså – det var ingen svår jakt direkt, men ni förstår. Det är väldigt viktigt att det aldrig får bli torrt, speciellt inte vid festliga tillfällen (alla födelsedagar, livet, ja men ni fattar oss polacker) så lagom till eftermiddagskaffet korkade mamma upp en flaska bubbel på terrassen hemma hos oss. Det fick vara torrt hos mig med tanke på de senaste dagarna. Det var ett par minuter av chock och kallades till familjemöte – men sen var allt frid och fröjd igen.

Bad mamma ta en bild på mig, det blev en i farten. Nåväl. Imorgon blir det fotokurs!


Kvällen spenderades med middag på Nytorget 6 och let me tell ya – de friterade risottobollarna var fan en dröm! Testa dem! Fick förresten en svår söderlängtan idag. Fan så härligt det är, speciellt på sommaren. Skulle lätt kunna tänka mig en vindsvåning runt Nytorget, Mosebacke eller vid Mariatorget.

Gillar ni förresten “vardagsinlägg” som dessa? Ja? Nej?

Ha en fin kväll, hej!

72

11 svar till “3 x Swica”

  1. Heeeeej!
    Tycker alla dina inlägg är bra, jag tänker att jag som inte är ett skit intresserad av smink får väl skrolla förbi just det inlägget….jag tycker ju om DIG!!! Älskar hur du skriver det är som om man är med…och kan känna vad du känner…ha en fantastisk dag!!!

    Kram Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *