35 ÅR & FESTENS FEST PÅ LA GIRAFE

I lördags bjöd jag in till fest (och vilken fest sedan) på Pontus restaurang La Girafe som ligger på Kungsholmen. Jag besökte dem för några månader sedan och gillade verkligen miljön och maten, så valet var ganska enkelt när jag efter att ha kontaktat dem fick reda på att deras chambre séparée var ledigt. Klart jag bokar det. Och sen var det klart.

Jag beslöt mig för att dela upp festen i två delar då det fanns en maxbegränsning på hur många lokalen kunde ta för sittande middag. Så vid 18:00 kom 30 personer till middagen och vid 21:00 klev Micke på och dj:ade samtidigt som ca 30 gäster droppade in för att sätta igång festen på riktigt. Stor eloge till personalen för grym service, eventplanering tillsammans med mig och god mat. Det var riktigt riktigt lyckat.

Jag sa i mitt tal att anledningen till att jag älskar att fylla år är för att jag får uppleva ännu ett år med min flock. Jag är omringad av kärlek och livet är fan riktigt jävla kul med er i mitt liv. Jag älskar fest och jag älskar att umgås med människor som ger mig glöd. Och alla dessa människor som var med i lördags (samt de som var bjudna men inte kunde komma) är precis sådana människor.

Så tack tack tack till alla som kom i lördags. Tack till alla som var med i tanken och till alla som alltid hejjar på!
Jag älskar er.

P.s Jag var absolut på Backdoor till 05:00 🙂

34

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *