35 ÅR

Stort grattis till mig. Idag fyller jag 35 år och har absolut inga planer på att sluta gasa.

“Vi lever våra bästa liiiiv..” skrek vi till varandra där vi stod i en liten mörk bar med grädde på kinden och en stor löskuk som svajjade på baren. Det var en fin stund i våra liv som varje vecka innehåller något som får blodet att rusa och pirret att vibrera. Jag skrattar högt åt allt som händer och allt som KAN hända. För det är just det. Jag vet inte. Det är som att varje år är en nypistad backe och de första åken är som mina första steg. Det är spännande och befriande. Det kittlar och utmanar. Och det är så jävla roligt.

Det här är inte en övertygelse om att 30 + är bra och jag inte har åldersnojja. Det är bara ett konstaterande att det blir till stor del vad man gör det till.

35 år klär mig och jag ser framemot mer av allt. Men först ska jag klä på mig efter en 2 timmar lång frukost på sängen. Min man gick upp och bakade scones åt mig 06.30 imorse. Jajamän. Det gjorde jag bra, att haffa honom alltså. För någon bakning av mig blir det inte. Därefter ska jag till gymmet och sen kommer en bil och hämtar mig för vinlunch med Louise. Jag tänker köpa mig ett nytt objektiv i födelsedagspresent idag och dricka vin med folk på stan. Ikväll ska vi till Grus Grus och det blir den dagen. Jag spar på krutet till på lördag.

Helvete vilken fest.

Hej!

36

4 svar till “35 ÅR”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *