5 enkla steg till en solkysst hy

I samarbete med Nuxe Sverige

Det finns produkter som liksom hänger med. Krämer man började med för 10 år sedan som fortfarande finns i ens badrumsskåp eller favorit-mascaror som man alltid tycks återkomma till trots att det gång på gång kommer ut nyheter på marknaden. Nuxe är ett sådant varumärke för mig. Jag har använt deras shimmerolja från och till varje sommar i ett par år nu. På benen inför sena sommarkvällar i kort kjol och höga klackar eller på kindbenen för att förhöja mitt solkyssta ansikte när sommaren börjar lida mot sitt slut. Jag förknippar helt enkelt Nuxe med sommar och därför är det extra roligt att få chansen att samarbete med dem ett par månader framöver.

Nuxe, som är ett franskt hudvårdsmärke, utgår från naturen och inriktar sig väldigt mycket på behagliga doftsignaturer, aktiva och miljövänliga ämnen från växtriket som är fria från parabener, mineraloljor eller mikropärlor av plast. Det jag gillar med Nuxe är att de har lyckats behålla den här lite “lyxiga” feelingen trots att de är veganska och ekologiska. För tyvärr så är lyx inte det första man tänker på när det kommer till veganska eller ekologiska produkter. I allafall inte för mig, men vilket de har lyckats framhäva med sina lyxiga glasflaskor och stilrena design.

I min video på IGTV där jag går igenom min rutin (finns här) visar jag upp mina favoritprodukter när det kommer till att skapa en solkysst look.Nedan har jag skrivit lite mer om respektive produkt, enjoy!

Min rutin börjar redan i duschen där jag rengör ansiktet med Rêve De Miel Face Cleansing & Make-Up Remover (klicka här för produkt). Den står alltid i duschen och en tvålfri rengöring med bland annat akaciahonung som återfuktar huden samt lämnar en fräsch feeling.

Nästa steg är kroppen. På med Huile Prodigieuse torrolja (klicka här) som passar lika bra för hår och ansikte. Den är enkel att jobba applicera och kan även användas som hårmask och assar alla åldrar liksom alla hud- och hårtyper. Innehåller arganolja som reparerar skadat hår och innehar över 98% naturliga ingredienser. Förnyar hudens celler är så jäkla skön att ha på. Ett stort plus att hyn blir väldigt fräsch att titta på. Ja men ni förstår hur jag menar. Tänk bara ben etc etc.

Vi går raskt vidare till ansiktet. Var tredje dag smörjer jag in det med ett tunt lager Sun Silky Self Tan Face & Body (klicka här för produkt) som innehåller inkapslat Nuxelle vilket är en kombination av två brun-utan-sol molekyler, DHA och Erytrulos. Efter ca två timmar har dessa två sockerarter jobbat ihop sig tillsammans för att ge huden en jämn och naturlig solbrun ton.  Vilket stämmer. För jag ser faktiskt märkbar skillnad på huden även om jag tar väldigt lite. Vill man bygga på brännan mer så tar man mer och oftare.

Vidare till SPF! Ni vet att jag tjatar om detta. Men alltså, lyssna nu ni som är nya här inne. SPF ÄR THE SHIT! Det har räddat mitt ansikte och är dessutom en rätt billig lösning för att förhala rynkorna som är on their way! Jag har som en del av er vet en del ärr i ansiktet efter cykelolyckan och dessa har hållit sig i färgen pga att jag alltid har SPF. Annars hade de blekts och jag hade haft vita ränder i ansiktet. Denna SPF50 (klicka här för produkt)kladdar inte, återfuktar samt lägger sig fint under foundation om man önskar att ha på det.

Så har vi kommit till The Grand Finale! Efter jag har målat till mina ögonbryn samt smörjt in ansiktet med torroljan blandat med primer så borstar jag över ansiktet med Compact Bronzing Powder (Klicka här för produkt). Oerhört snyggt glow och enkelt att applicera på redan befintlig make up under dagen.

Och slutresultatet ser ni ovan. Ett ord: Fräscht!

40

4 svar till “5 enkla steg till en solkysst hy”

  1. Älskar Nuxe! Har dock aldrig använt dessa produkter men ska absolut testa! Deras produkter doftar ljuvligt speciellt deras After-Sun-lotion … en dröm!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *