5 favoritläppstift just nu

1. Idun är en ny favorit i sminkväskan och deras mjukgörande läppstift ger en klar färg med lyster. Klicka här för att komma till kulören på bilden.


2. Fortsätter med ytterligare ett Idun-läppstift som är något mjukare i färgen. Finns här!


3. Jag tror detta är tredje läppstiftet i samma färg som jag har från MAC. En klassiker som alltid finns med i sminkväskan. Det är den perfekta röda färgen. Sexig, kaxig och stilren. Finns här!

4. Ah… Benefit, hur kan man inte ha något från detta märket i sin sminkväska? Jag älskar (nästan) allt de gör och speciellt deras They´re real läppstift med läpppenna och läppstift i ett. Finns här! (Kulören heter Flame game men verkar vara slut, kan rek Coral Confessions istället – brutalt snygg på!)


5. Marc Jacobs glossiga läppstift håller i sig och detta är en av mina mörkare favoriter. Finns här!

Har ni någon favorit? Kram på er!

0

6 svar till “5 favoritläppstift just nu”

  1. Mitt önskeinlägg! Tack nu ska jag bara bestämma hur modig jag ska våga vara stort steg från lypsyl till läppstift

    • Men kör på en lite “lugnare” rosa nyans. Kanske mot persikohållet? Finns massor av fina nyanser med lite gloss-känsla på Sephora, Idun och H&M! 🙂 Sen kan du utöka med det röda jag har i inlägget tex? 🙂

  2. Jag älskar Lancôme matte shaker! Har två olika nyanser som jag glömt namnet på (och pallar ej lyfta mig från soffan just nu) men oavsett så sitter de SÅ bra! ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *