5 serum under 500 lappen

Lumene Invisible Instant Glow (Klick!)
Minns min Lumene-period för något år sedan. Då använde jag samma produkter i säkert ett halvår vilket är en stor skillnad till hur det är nu. Förlåt Lumene för min otrohet, men jag håller dock fortfarande denna produkten väldigt kär. Tycker den blandar sig väldigt bra med huden och funkar perfekt tillsammans med en mer täckande foundation. Bra glow!

Emma S Ageless Serum (Klick!)
Fick några prover hemskickat för ett tag sedan och har sedan dess haft dem i träningsväskan. Det är neutralt och väldigt lätt. Ingen favorit, men för det priset och sin funktionalitet med sin fuktbooster så tycker jag gott den kan få vara med.

Cicamed Serum C (Klick!)
Känns väldigt “klinik”  och ren vilket jag gillar. Började använda den i samband med deras andra produkter med Spf i somras. Cicamed växer på mig och jag börjar gilla dem mer och mer, trots sin fula design.

The Ordinary Buffet (Klick!)
Budgetfavoriten numero uno! Jag älskar The Ordinary. Deras hudvård är enkel och funkar. Detta peptid-serum har funkat kanon för mig under sommaren då den är väldigt lätt och inte täpper igen.

Farsali Unicorn Essence (Klick!)
Ny favorit i hyllan. Vattenbaserad och utlovar att hålla sminket på plats, hittills så har den hållit vad den lovar. Ger bra lyster och känns skön mot huden.

0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *