,

5 solsäkra måsten i väskan

Här kommer mina 5 must haves i väskan som alltid packas ner. Förutom att jag är väldigt noga med att smörja ansiktet så kräver håret sin lilla omskötsel också. Det är inte bara att färga det och se tro att det kommer hålla sig “vitt/grått” utan lite jobb. Solen är tyvärr en rejäl bov när det kommer till gulaktiga slingor och tär rätt mycket på håret.

1. Har alltid en bra ansiktskräm med spf 50 i väskan. Använder lite olika och denna helgen fick denna (länk) godingen från Clarins hänga med. Stort plus för att man ej får finnar av den.
2. Detta sticket från Shiseido (länk) är litet men väldigt drygt och funkar bäst i kontakt med svett och vatten. Jag hade ett annat liknande från ACO ett tag sedan och jag gillade konsistensen. Bra grej att ha i träningsväskan då det håller länge och skyddar väl.
3. Har alltid läpglans med Spf i väskan, spelar ingen roll vart jag ska. Detta är från ACO (länk) och har en rosaskimrande färg, ett minus för att det inte “smakar” så gott. Men det kan man ta.
4. Hatt (länk) och scarfes (länk) är numera standard. Skyddar håret från solen och är en grym accessoar när man inte riktigt orkar fixa sig.
5. Sist men inte minst solglasögon, men då jag hade dem på mig när jag tog denna bilden tipsar jag istället om min fina väska  som så många har frågat om. Den hittar ni här (länk).

0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *