5 träningsmotivation tips för årets tråkigaste månad.

Även om jag ser ett nytt år som en kickstart, i mitt fall för jag påbörjar mitt “tävlings schema” och växlar upp så finner jag inte denna månaden inspirerande för det. Januari och februari är liksom två mellanmånader är mörka med miserabelt väder och ett täcke av trötthet som lägger sig över mina axlar.Jag har lägligt nog hottat upp månaden med en Hong Kong resa, föreläsning, jobbmöten och en riktigt rolig födelsedagsfest. Det ger liksom lite ljus i det annars mörka hålet som det känns som att jag befinner mig i. Men träningen då? För även om jag kan dra på mig det blingigaste jag har så funkar det tyvärr inte för träningen. Hur gör jag när klockan ringer 05:45 och det är mörkare än Mordor ute. Hur TAR man sig upp? Hur undviker man att istället för att träna en timme åka direkt hem från jobbet och placera sig i soffan med en burk jordnötssmör i knäet?

Här kommer fem tips på hur man kan göra träningen lite lite lättare när det känns som mörkast och mest oinspirerande.

Vad är ert bästa januaritips? Hit me! Kramhej!

17

4 svar till “5 träningsmotivation tips för årets tråkigaste månad.”

 1. Att uppleva känslan EFTERÅT ! Som lugnande piller…….
  Blir pepp av dig och din klocka på 05:45 även om jag inte anammat den ännu så tidigt. Blir pepp av Paolo Robertos morgon insta!
  Puss o kram

  • Heej Susanna! Men exakt – känslan efteråt! MAGI!

   Hahhaa Paolo, han är för mig som Colting, jag både älskar och ogillar dem på samma gång. Men bra pepp, det är det. Kul att du följer! KRAM

 2. hahaha…. hade inte koll på Colting men kollade upp och jag förstår vad du menar, verkar ta sig själv v ä l d i g t seriöst….Paolo har ju iaf humor, vilket ju även du har, som gör dig såå cool! Lycka till och fortsätt sportglamma.Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *