6 tjocktröjor för hösten

1. Cremefärgad tjocktröja med stor krage. (klick!) 2. Oversized vinröd tröja (klick!)

3. Som en nallebjörn! (klick!) 4. Off shoulder tröja (klick!)

5. Jag älskar denna rosa tröjan. Enoug said (klick!) 6. Grå oversized tröja. (klick!)

0

0 svar till “6 tjocktröjor för hösten”

  1. Kanske inte passar under detta inlägg men har en fråga om smink. Hur gör du för att få sminket att hålla en hel arbetsdag? Bättrar du på under dagen och i så fall med vad? Jag spenderar 8 timmar varje dag framför en datorskärm och när jag kommer hem ser det ut som att jag har sovit med smink efter en blöt kväll på stan, typ. Och tack för tipsen om tröjorna☝???

  2. Åh, precis vad jag behövde, kylan kom lite som en käftsmäll igår.. 🙂 Och collaget, snyggt ihopsatt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *