,

PMS, tvångspaus och hårvax.

Gällande min frisyr så har jag fått lite frågor om vad jag använder för schampo och balsam samt vilka produkter jag kombinerar när jag plattar håret och gör det lite mer ”rockigt”. Har satt ihop dem i en lista nedan. Såhär ser jag ut idag, tanken var först att locka luggen men det gick åt helvete så fick platta den i ren desperation. Blev rätt bra ändå. Allt löser sig med lite våld och vax. 

Det var tungt igår. På väg till jobb ringde Simon (coach) mig och ville diskutera mitt knä. Detta på grund av mina kommentarer jag lägger in efter varje avslutat pass (lägger även in snittpuls, maxpuls och skalor). De senaste löppassen har jag känt en smygande smärta i mitt vänsterknä, det är samma knä som jag överansträngde när jag sprang Mont Blanc förra året. Detta har ju såklart Simon, som den uppmärksamma coach han är snappat upp vilket ledde till ett samtal där han beordrade paus från benstyrkan och löpningen fram till tisdag då han befarade löparknä. Jag frågade honom om det verkligen var nödvändigt vilket såklart var en onödig fråga då jag innerst inne vet att det är dumt att riskera något när man har sådana känningar. Men det påverkade mig.  Såklart jag gjorde. Jag lägger ner så mycket tid, energi och engagemang i min träning att det inte är så konstigt att jag reagerar. Att jag dessutom har PMS och känner mig rätt värdelös i det hela gjorde att min 6 dagars löpvila och kändes som jordens bakslag. Även fast jag visste att jag skulle få cykla och simma en jäkla massa dessa 6 dagar vilket egentligen är bra då jag även behöver det. Men hur som så ställde jag in mitt pass på Vici som jag skulle ha kört med Elin då det i princip bara innehöll thrusters och surade en stund innan jag insåg att promenader inte är löpning och jag saknade mitt polska yrväder Anna vilket resulterade i en timmes promenad och skitsnack runt Kungsholmen. Väl hemma blev jag serverad makrillsallad  (små gärningar i vardagen gör så mycket) och spenderade därefter kvällen i soffan, där jag även åt upp halva påsen med peanutbutters M&M:s som Calle hade sparat till ett speciellt tillfälle men jag slet upp med orden ”JAG FÖRTJÄNAR DESSA..JAG HAR FAKTISKT PMS!!!”

Mogen tjej.

Om det var tungt mentalt igår så var det inget mot hur jag kände fysiskt när jag cyklade i morse. H e l v e t e (pardon my french) vad det sög i benen. När jag steg av cykeln efter 65 minuter snurrade det värre än mitt tillstånd i fredags på Bergmans. Det var knappt så jag fick ner äggen efteråt. ”Härligt Swica, det blir en bra påskhelg” muttrade jag för mig själv samtidigt som jag kämpade med att få av mig min träningstopp som hade klistrat sig fast på min kropp i symbios med mitt svett.

I eftermiddag drar jag direkt från kontoret och checkar in på The Winery Hotel i Solna tillsammans med Louise. Tillbaka dit allt startade för en konferens med Friendcation. Det ska bli så skönt att hänga på hotellet hela kvällen, jobba med Friendcation och sätta en strategi för kommande året samt få umgås med Louise, det var längesedan vi hade lite egen tid bara hon och jag.

Just ja, vad tycker ni om mina nya örhängen? Tänkte göra ett inlägg med mina favoritörhängen snart. Dessa klickade jag hem härifrån.

Vi hörs! Hej!

0

0 svar till “PMS, tvångspaus och hårvax.”

  1. Ajaj, inte kul med löparknä! Jag hade det mitt uppe i träning inför halvmara, körde då vattenlöpning ett par veckor, men körde på med grisigt jobbiga spinningpass och lite stretch. Och bytte skor. Plus gick på löpband i backe, för det gjorde inte ont. Gick nog 1,5-2 månader, sedan var det helt borta! 🙂

    • Heej! Åh, glad för din skull att du är bra igen. Jag har lite tur nu att jag “stoppar” i tid och tar det på allvar. Så jag hoppas verkligen denna vilan gör susen. Ska köra lite vattenlöpning med, tack för tips. 🙂 Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *