,

Löpcheck.


Jacka (finns här). Tights (finns här). Väst (finns här). Sportopp (finns här). Skor (finns här). Keps (finns här). Tröja (finns här). Klocka (finns här).

Godmorgon, då var vi tillbaka i “vardagen” igen och jag började min morgon tidigt med att ge mig ut vid sex för en löprunda med Emelie. Har som sagt löpvilat en vecka och fokuserat på cykel och simning vilket egentligen har varit bra för mig då jag känner att jag släpar lite i de grenarna. Men ni vet hur det är, älskar man något så mycket så skär det i hjärtat att inte få utöva det.

Hur som, fokus på att jag faktiskt sprang idag utan att känna något i knäet. HUR BRA? Det blev en lugn runda på 5.5 km där jag mer eller mindre tänkte igenom varje steg och försökte vara så mottaglig så möjligt för eventuell smärta. Det är dock svårt att inte börja känna efter FÖR mycket. Ni vet när man helst plötsligt börjar inbilla sig och bli lite för överkänslig. Det är lätt att göra det och speciellt när man redan, som jag, är trött i benen efter 2 relativt tunga långpass.

Har en tid inbokad hos min napraprat/kiropraktor Daniel på InMO i eftermiddag och därefter ska jag faktiskt träna igen. Ska köra styrka efter jobbet med Mathilda på Hötorget. Ser framemot det, var längesen vi körde ihop och denna typen av träning är så kravlös och skön på något sätt. När man är så inrutad på pulszoner, tider och distanser så är det rätt befriande att dra av ett cirkelpass med sin tjejkompis där övningarna bestäms på plats, lite utifrån vad man är sugen på för de kroppsdelar man ska fokusera på och målsättningen är att bli svettig och ha roligt.

Ha en fin dag, vi hörs!

0

0 svar till “Löpcheck.”

  1. Hur ser du på barn? Vart är ditt drömboende (både i annat land & Sverige/Stockholm). Ehm.. favoriträtt? Bästa restaurangen i Stockholm? Vem av dina vänner träffar du minst frekvent men vet att du alltid har? Vad är ditt drömjobb?

  2. Härligt att höra att du smyger igång med löpningen igen! Jag vet precis hur förjävligt det känns att inte få springa pga skada – OUTHÄRDLIGT… eller nästintill! Jag springer förvisso inte heller just nu, men det beror på graviditet, och konstigt nog saknar jag det inte alls lika mycket som när jag varit skadad. Kanske för att man vet och känner på ett helt annat sätt att det kommer ut något helt nytt av vilan?! Jag cyklar och åker skidor i stället nu, det fungerar finfint även med kalaskulan 🙂

  3. Bästa ”kom-igång-med-träning” tipset du har till någon(mig)som vill komma igång, är 40+, men inte vet hur/vågar.
    Är er friendcation för alla åldrar?
    Till sist måste jag tillägga att jag tycker du är fantastisk och mycket inspirerande vad gäller träning, resor och din attityd i livet!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *