,

65 Peel HKG

Förra året när vi var i Hong Kong med Louise & Alex så avslutade vi vår kväll med drinkar på detta stället. Jag sa då åt mig själv att nästa gång jag kommer hit igen så måste jag bara tillbaka hit och testa maten.

Vi hade egentligen bordsbokning på Duddell’s där jag hade min födelsedagsbrunch förra året men då restaurangen bokade på oss i fel del så kände vi inte riktigt för att ta en 4000 kronors avsmakningsmeny per skalle just denna kvällen. Så vi tackade för oss och gick. Vilket resulterade i att vi spontant gick förbi detta stället och jag utbrast: men det var ju här vi var förra året och drack drinkar!

Jajamän! Tre sek senare var vi inne, fick platser vid baren och började gå igenom öllistan (de brygger egen öl) och har även riktigt sjysst meny. Ja men ni ser ju själva.

Resten av kvällen bestod av fruktansvärt god mat, alltifrån sötsur öl till choklad-porter och förjävla goda churros till efterrätt. Vi vinglade ut 3 timmar senare – fnittriga och höga på Hong Kong. Fan alltså, jag älskar, fullkomligt älskar denna staden.

Sen åkte vi tillbaka till hotellet och somnade på studs som två mätta små grisar.

Hej!

13

Ett svar till “65 Peel HKG”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *