, ,

ABU DHABI

Ska jag vara ärlig så visste jag inte vad jag skulle förvänta mig av Abu Dhabi. Jag har aldrig varit i Förenade Arabemiraten och det har heller inte stått på min destinationslista. Det har liksom aldrig lockat. Så varför är jag då här? En nära vän till mig skrev på för utlandstjänst och kommer jobba i Abu Dhabi i två år. Hon åkte ner för ca en månad sedan och jag bokade ganska så omgående efter att kontraktet var påskrivet. Det kan vara skönt att få ner sällskap och någon man känner personligen efter man har gjort sig hemmastadd tänkte jag. För när allt det nya och den största omställningen har lagt sig, ja då tänker jag att det kan vara uppskattat med lite pepp hemifrån. Så här är jag nu och har varit sen tisdags. Jag är oerhört stolt över henne, hon är så jävla smart och gör skillnad. Det är på en next level, tänk er KTH ingenjör-smart x 100.

Så vad gör jag här medan hon jobbar? Jag jobbar. Vi går upp tillsammans, äter frukost och sen drar hon iväg till sitt kontor medan jag sätter mig i skuggan och jobbar. Jag har coachavstämning, ordnar med mailen, skriver presentationer och administrerar Friendcation. Sen pausar jag för lite lunch, sol och bok. Framåt 17:00 kommer hon hem, vi byter om, tränar (kommer göra ett inlägg om var vi var igår, det var så oerhört häftigt) och sen äter vi middag. Vi hänger som locals och jag uppskattar verkligen att få en inblick i hennes liv. Imorgon har Emmelie tagit ledigt och planen en överrasknings-trip. Man jobbar egentligen halvdag på fredagar (pga att fredag är som söndag här) men hon tog ledigt och nu sitter jag här med pirr i magen över vad vi ska göra.

Vi får se vad helgen bjuder på, hej!

47

2 svar till “ABU DHABI”

  1. ÅÅh så härligt!! Vi har varit mycket i Dubai (Abu en gång) och nu är vädret så perfekt. Hoppas du får det roligt.

    • Tack så mycket! 🙂 34 grader idag. Men perfekt för jobb i skuggan. Funkar ändå bra tycker jag. Blir inte så påverkad av värmen. Ha en fin dag! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *