Admin, långpass i spöregn & bebisgos

Fick avboka en lunchdejt i stan samt ett annat möte idag. Gillar inte att avboka med så kort varsel, eller hey – avboka överlag. Men jag kände mig stressad över flera lösa trådar som måste lösas gällande 2 olika jobbprojekt samt att jag behövde springa i lugn och ro utan att känna att jag bara “betade” av det. Sånt är viktigt för mig, jag vill njuta av min träning och att den inte bara blir något som måste göras. Fick däremot förlägga mitt långpass som jag skulle springa imorgon till idag då jag har tightare schema imorgon. Så blir snabba intervaller samt gym imorgon. Passar bättre. Även om jag mer än gärna hade kört dagens pass inomhus, för helvete vad det regnade. Visst kändes det skönt när jag var klar och visst är det en frihetskänsla att springa i dåligt väder men jag var blöt ända in på skinnet. Meeen lyckades skrapa ihop 16.5 starka kilometrar + 2 km lätt nerjogg. Kände mig helt tömd och mosig när jag svarade om för att ta tuben ut till Kärrtorp där Bettan och Elvine stod redo med middag.

Herregud vad jag tycker om Bettan. Vi har varit vänner i snart 6 år och jag blir gång på överraskad över vilken bra människa hon är. Och att hon nu dessutom är mamma till stans sötade unge gör mig bara ännu gladare för henne och Robban. Jag och Elvine. Vi kommer göra stordåd när hon blir äldre.

Imorgon kanske Friendcation signar avtal. Håll tummarna.

Är så trött att jag håller på att somna nu. En liten stund till. Håll ut Swica.

Hörs!

53

5 svar till “Admin, långpass i spöregn & bebisgos”

  1. Hej Joanna. Tack för att du sprider sån glädje, mod, inspiration – listan kan göras lång! Tidigare har jag mest följt dig på insta, men nu när jag försöker vara inne där så lite som möjligt har jag börjat läsa din blogg. Dessvärre ser det heltokigt ut på min telefon via Safari. Bilder hamnar ovanpå text så det inte går att läsa, vilket jag ju vill. Vet du vad jag kan göra åt det? Tänker ex om jag ska använda någon app istället eller om det är någon inställning på mobilen som ställer till det.

    Tack på förhand.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *