AFTERWORKOUTPODDEN MED JOANNA OCH MAYA


I tisdags gick jag och Maya ut med att vi har startat en podd tillsammans och att första introavsnittet släpps på tisdag den 23:e februari. Därefter kommer det komma ut ett 45 minuters avsnitt varje tisdag.

Podden, som heter After workout (briljant namn – vi vet) kommer handla om allt det där man pratar om i omklädningsrummet efter träning. Det vill säga högt och lågt om livet. Den röda tråden är dock träning och hälsa och vi kommer varje vecka släppa ett avsnitt med ett spikat tema och frågeställning.

Vi uppmanar att skicka in veckans fråga via DM till vår instagram (finns här) eller via ett rösklipp som vi kan spela upp i avsnittet. Har ni andra önskemål om ämnen eller gäster får ni mer än gärna skriva in till oss gällande det med.

Jag ser så framemot att börja podda igen och framförallt att få göra det tillsammans med Maya. Vi hörs där poddar finns!

55

6 svar till “AFTERWORKOUTPODDEN MED JOANNA OCH MAYA”

  1. WOHOO! Vad roligt!!!! Supertaggad!

    Jag har ett ämne jag tänkt fråga dig om men som kanske kan bli nått för podden? Hur man på bästa sätt lägger upp träningen när man både gillar grisig styrka och att springa långt (långt och långt men dryga milen iaf). Jag inspireras av dig som kör både och men känns som om andra hävdar att man antingen måste satsa på att bli starkare eller springa bättre..
    Stor kram!

  2. Yeay va kul! Bästa nyheten på länge. Brukar inte ha fokus nog att lyssna på poddar, men den här kommer jag definitivt att lyssna på!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *