,

Åhlens SS19

I går morse mötte jag upp Louise och traskade bort den lilla promenaden från mig till Vasaparken för frukost med Presskontakterna och Åhlens som gick igenom SS19. Som vanligt när det är event som Cornelia är med och styr så blir det väldigt bra och jag hittade såklart ett par guldkorn till våren då jag just nu lider av ett grovt sug på att förnya min garderob i samband av Swica 2.0 lanseringen. Bland annat: Leopardbaddräkt, ett par gröna kostymbyxor och en tunika från Carin Wester. Jag missade tyvärr att fota en look med ett par skitcoola comwboyboots från Carin Wester som jag så gärna vill lägga vantarna på. Men nedanstående 3 looks från Wera går inte av för hackor, även om de alla är en smula beige. Är det vårens färg tro?

Denna looken går ton i ton mot det rostbeige hållet. Jag gillar de nätta sandalerna och höga midjan med skärp i samma tyg. Kan även tänka mig att byta ut toppen mot en gul silkig skjorta.

Den här looken ska jag ha på mig i sommar när jag dricker vin på min rutiga lilla filt på bryggan nere i Ystad. Solen kommer skina, blåsten kommer ha en dags uppehåll just för den dagen och jag picnic kommer förtäras. Chic och ledig. En riktig tjänstledig-look!


Här har vi min Paris-look. Jag vet inte riktigt när jag ska dit, men det händer väl någon gång under nästa år kan jag tänka mig (hint tíll Calle). Det enda jag vill byta ut här är väskan som jag tyckte försvann lite. Kan tänka mig en mer camel-färgad väska alternativ en mörk vinröd.

Tog även ett varv runt inredningshörnan och hämtade inspiration inför mitt stora projekt – nämligen vår terass på 17 kvm. Det är lite av en utmaning vilket jag inte trodde först när vi flyttade in men insåg snabbt att desto större yta, framförallt när den är avlång, desto svårare att inreda. Men, i vår händer det. Jag vill ha en bohemisk skandinavisk stil med fokus på detaljer och sjyssta lampor och mycket grönt. Detta kommer bli ett lika stort projekt för mig som att bestiga K2 för andra. Men, jag gillar ju utmaningar.

Ulljacka (klick!) – Mössa (Klick!)– Sneakers (Klick!) – Kjol Carin Wester (hittar inte den någonstans längre tyvärr)  – Halsduk (Klick!)

Och såhär såg jag ut! Jag kände mig lite som en smällkaramell när det började fyllas på med folk och i princip alla hade mörkt på sig. Perfekt tänkte jag, då stack man i alla fall ut lite i vintermörkret. Hej på er!

0

0 svar till “Åhlens SS19”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *