AI RAMEN

Förra veckan käkade jag på Ai Ramen på Erstagatan 22. Har hört lite om det från olika håll och då jag tycker det har varit rätt glest på den fronten i Stockholm blev jag riktigt glad när alla rekommendationer höjde stället till skyarna.

Menyn är väldigt enkel med 4 förrätter (perfekt för sharing) och 4 st varmrätter varav en rätt som ej är Ramen soup.

Jag gillar konceptet där det ska gå snabbt att beställa och menyn är sparsmakad men genomarbetad och det ändå känns som att det finns rätter att välja mellan och man faktiskt blir sugen på. Det är så trist att gå ut och äta på ställen där man bara känner att det inte finns någonting man vill ha från menyn och man lika gärna kunde stuvat makaroner hemma och fått ut mer av det. Fan. Nu blev jag på riktigt sugen på stuvade makaroner och mamma Scans köttbullar.

Vi började med att ta in slider x 2 vilket var små urgoda pankofriterade soft shell krabbor i ångbuns och Goyza som var helt vanliga friterade dumplings. Gillade att de var lite spicy.

Jag hade blivit tipsad om Spicy Miso Ramen så jag gick helt enkelt på det och tur var väl det för den var riktigt riktigt jäkla panggod. Äggen var perfekta, ni vet sådär löskokta men utan att bli slajmiga, vildsvinsfärsen smälte i munnen och majsen var knapriga och smakade sommar.

Det kommer bli svårt att testa en annan soppa då jag redan har bestämt att jag måste dit snart igen och käka Spicy Miso.

Om jag rekommenderar Ai Ramen? Svar ja.
Ca pris: Börjar på 65 kr och slutar på 135 kr. Prisvärt!
Atmosfär: Hipster.
Service 3/5.

P.s De har god öl! Hej!

5

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *